Відбувся семінар з протидії торгівлі людьми в Україні

Відбувся семінар з протидії торгівлі людьми в Україні

15 листопада 2018 року кафедрою університетської освіти і права, в  рамках XXXIV Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – День студента 2018»,було проведено освітній захід з протидії торгівлі людьми в Україні. Модератори заходу – Лілія Грудко, Національний менеджер проектів «Безпека людини», Координатор проектів ОБСЄ в Україні та Вікторія Наумова, старший викладач кафедри університетської освіти і права.

У семінарі взяли участь понад 50 учасників, серед них – студенти, педагогічні працівники закладів освіти м. Києва. До заходу долучилися – ректор ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» Микола Кириченко, начальник відділу науково-методичного забезпечення та координації діяльності закладів ППО Наталія Зернова, завідувач відділу науково-організаційної роботи Інна Отамась, науково-педагогічні працівники УМО.

У ході семінару учасники ознайомилися із масштабами та наслідками торгівлі людьми, було здійснено огляд ситуації у сфері протидії торгівлі людьми в Україні, надано поради про те, як можна подбати про власну безпеку в Україні та за її межами.

                Учасників було поінформовано, що з 1 листопада 2018 р. усі охочі можуть скористатися безкоштовним онлайн-курсом «Протидія торгівлі людьми в Україні» (режим доступу для реєстрації на курс: https://courses.ed-era.com/courses/). Новий освітній інструмент, розроблений Координатором проектів ОБСЄ в Україні в партнерстві зі студією онлайн-освіти «EdEra».

Щиро дякуємо Лілії Грудко за співпрацю та відкритість у спілкуванні. Особлива подяка пані Лілії за організаційну підтримку – усі учасники заходу отримали інформаційні матеріали з теми.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу!

З презентацією заходу можна ознайомитися  за посиланням: http://lib.iitta.gov.ua/712441/