ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ «ШЛЯХ ДО СЕБЕ: ТРЕНІНГ РЕФЛЕКСІЇ ТА САМОСПРИЙНЯТТЯ

ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ «ШЛЯХ ДО СЕБЕ: ТРЕНІНГ РЕФЛЕКСІЇ ТА САМОСПРИЙНЯТТЯ

01 грудня 2023 у рамках діяльності Психологічного Хабу «Mental Health Hub» відбувся тренінг «Шлях до Себе: Тренінг Рефлексії та Самосприйняття», який провела здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (IV курс) спеціальності «Психологія» ННІМП ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Владислава Соколова під керівництвом викладача кафедри психології та особистісного розвитку, доктора психологічних наук, професора Валентини Балахтар.

Учасники тренінгу мали змогу не лише поглибити знання щодо сутності, форм і видів рефлексії, але попрактикувати, порефлексувати через моделювання вирішення власних проблемних ситуацій, усвідомити власні сильні сторони, опанувати навички планування дій на майбутнє,

Учасники тренінгу здійснили неймовірну подорож до власного «Я». Адже рефлексія є невід’ємною частиною нашого саморозвитку і самопізнання, дозволяє отримувати уроки від життя і осмислювати досвід допомагає, збирати пазли власного шляху, уникаючи повторюваних помилок, розвивати самосвідомість, спокійним навігатором у стресових ситуаціях, що дозволяє приймати обдумані рішення.

Звісно, варто стимулювати особистісне зростання. Це піднімає нас до нових висот, надихає на нові цілі і розкриває напрями нашого постійного розвитку. Рефлексія визначає та направляє наш особистісний шлях, роблячи кожен день можливістю стати кращим.

Дякуємо учасникам за активну участь, відкритість та взаємопідтримку під час цього тренінгу.

Дякуємо ЗСУ за можливість бути тут і зараз, вчитися і навчати.