ВІДБУВСЯ ВЕБІНАР «ЦИФРОВІ ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ В КРИЗОВИХ УМОВАХ»

ВІДБУВСЯ ВЕБІНАР «ЦИФРОВІ ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ В КРИЗОВИХ УМОВАХ»

23 березня 2023 року в Центральному інституті післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся вебінар на тему: «Цифрові інструменти для дистанційного навчання в кризових умовах», який пройшов у межах акції «Освітня ватра перемоги».

Спікер вебінару – Людмила Кондратова, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри відкритих освітніх систем та інформаційно-комунікаційних технологій Центрального інституту післядипломної освіти Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

На вебінарі були пристутні понад 100 викладачів закладів вищої та фахової передвищої освіти, вчителі закладів загальної середньої освіти з м. Києва, Запорізької, Житомирської, Волинської, Донецької, Київської, Миколаївської, Чернівецької, Черкаської, Херсонської та інших областей України.

Тема вебінару була практичного спрямування і зорієнтована на ознайомлення із засобами безкеки в кризових умовах, підготовку освітнього контекту для використання в дистанційному навчанні на основі цифрового інструментарію.

Під час проведення вебінару було створено нотатки з посиланнями на матеріали засобів безпеки в умовах воєнного часу, розглянуто технологію створення та наповнення інтерактивних дошок освітніми матеріалами, використання в освітньому процесі хмар, слів та створення інтерактивних презентацій на вебсервісі Padlet тощо. Усім слухачам було запропоновано допрацювати власні цифрові інтерактивні матеріали для отримання сертифікату. Рефлексія вебінару надала можливість підсумувати роботу учасників вебінару, визначити спільні освітні здобутки та нові відкриття.

Тримаймо разом освітянський фронт!