ВІДБУВСЯ ВЕБІНАР «ЯК ПОДОЛАТИ СТРЕС ПІД ЧАС СКЛАДАННЯ НМТ?»

ВІДБУВСЯ ВЕБІНАР «ЯК ПОДОЛАТИ СТРЕС ПІД ЧАС СКЛАДАННЯ НМТ?»

Відповідно до програми ХХХVIII Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті»28 квітня 2023 року викладачі кафедри психології та особистісного розвитку Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» провели вебінар на тему: «Як подолати стрес під час складання НМТ?».

Ведучими заходу стали доктор психологічних наук, доцент, завідувач кафедри психології та особистісного розвитку Вікторія Виноградова та старший викладач кафедри Ольга Астахова.

У заході взяли участь запрошені вступники-2023, здобувачі вищої освіти спеціальності психології денної та заочної форм навчання. Викладачі кафедри створили необхідну психологічну атмосферу задля обговорення актуального питання зниження стресу у складних життєвих ситуаціях. Слід відмітити, що під час вебінару учасники змогли не лише дізнатися про теорію стресу, а й опробувати ефективні психологічні інструменти зі зниження рівня стресу, а також спробували використовувати сучасні мобільні додатки, які також допомагають знизити стрес та відновити рівновагу.

Слід підкреслити, що сьогодні українське суспільство демонструє свою незламність, що підтверджується неперервністю освітнього процесу. ДЗВО «Університет менеджменту освіти» посідає важливе місце у сучасних освітніх інноваціях. Це наближає нас до Перемоги!

Україна понад усе!