ВІДБУВСЯ ВЕБІНАР-ПРАКТИКУМ «ЧОТИРИ РОЛІ ПРОЦЕСУ ТВОРЧОСТІ»

ВІДБУВСЯ ВЕБІНАР-ПРАКТИКУМ «ЧОТИРИ РОЛІ ПРОЦЕСУ ТВОРЧОСТІ»

У рамках діяльності Психологічного Хабу «Mental Health Hub» 01 травня 2024 року відбувся вебінар-практикум на тему «Чотири ролі процесу творчості».

Спікер: Павло Бакум, директор ГО «Асоціація християнських таборів», магістр християнської педагогіки вищої школи, здобувач другого освітнього рівня вищої освіти (магістр) зі спеціальності Психологія

Модератор зустрічі: Валентина Балахтар, доктор психологічних наук, професор кафедри психології та особистісного розвитку Навчально-наукового інституту менеджменту освіти та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

Зустріч пройшла в творчій, надихаючій атмосфері, адже усі присутні мали нагоду не лише ознайомитися з досвідом роботи ГО «Асоціація християнських таборів», а на собі випробувати чотири ролі процесу творчості: розвідника, художника, суддю і завойовника.

Творчість робить нас кращими, радіснішими і це прикрашає наше життя. Коли людина творить в своє задоволення, енергія тече вільним потоком і ми не відчуваємо напруження. Більше того, ми відкриваємо через творчість нові сторони в собі, самовдосконалюємося, а ще в творчості ми реалізуємося.

Дякуємо пану Павлу за цінний досвід, особливо у цей складний для нас усіх час, адже кожен з нас – глибока і яскрава індивідуальність, а творчість нас збагачує ще більше.