ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ДІАЛОГ «КАВ’ЯРНЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ІДЕЙ» ДЛЯ ВСТУПНИКІВ-2022

ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ДІАЛОГ «КАВ’ЯРНЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ІДЕЙ» ДЛЯ ВСТУПНИКІВ-2022

13 червня 2022 року кафедра педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України провела креативний освітній і профорієнтаційних захід для вступників-2022 з присмаком запашної кави. Відкритий діалог «Кав’ярня педагогічних ідей» відбувся у форматі онлайн на платформі ZOOM.

З горнятком смачної запашної кави науково-педагогічні працівники, гаранти освітньо-професійних програм «Педагогіка вищої школи»«Християнська педагогіка», «Управління навчальним закладом» та освітньо-наукової програми «Спеціальна освіта» кафедри презентували структуру, зміст та унікальність програм.

Понад 85 учасників «Кав’ярні педагогічних ідей» дізналися про: унікальність та особливість підготовки фахівців за програмами; мету кожної освітньої програми; ключові вимоги роботодавців до компетенцій фахівців на сучасному ринку праці; компетенції, якими повинен володіти фахівець; новації освітнього процесу на кафедрі; Soft skills – як один із найвагоміших внесків у майбутню кар’єру випускника; перспективи працевлаштування випускників; відгуки роботодавців тощо.

У відкритому діалозі були задіяні проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Наталія Муранова; директор Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Тетяна Рожнова; відповідальний секретар Приймальної комісії університету Віра Драгунова; науково-педагогічні працівники кафедри педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти на чолі з завідувачем Іриною Сіданіч.

Під час неформальної зустрічі панувала тепла, невимушена атмосфера, що спонукало всіх учасників зустрічі до щирості, відвертості та відкритості.

Повсякденна суєта, турботи та невідкладні справи залишилися далеко за кадром стрічки життя під час обговорення особливостей вступної кампанії–2022 та проблем, які виникають у процесі вступу до закладу вищої освіти під час війни.

І нехай такий світлий і позитивний початок вступної кампанії принесе нам всім успіх та очікуваний результат на початок нового навчального року. Адже немає сумніву у високому професіоналізмі науково-педагогічних працівників кафедри, які сердечно запросили на каву майбутніх студентів та їх батьків.

Гаслом зустрічі було «Крокуємо до успіху разом! Інвестуємо в своє майбутнє!».

Щиро бажаємо, щоб цей день своїм позитивом подарував всім присутнім енергію на рік вперед! Бажаємо також позитивного оточення, продуктивного навчального року, приємного спілкування, корисних зустрічей, цікавих подій! Нехай цей день запам’ятається вам чимось важливим і приємним!

Шановні учасники дійства! Використовуйте сьогоднішній шанс бути успішним по максимуму і візьміть від зустрічі нашої головне, що допоможе вам побудувати власну кар’єру та вибрати професію майбутнього.

Бажаємо відкинути сумніви геть і діяти впевнено і чітко! Нехай кожен день буде світити вам сонце, небо буде дарувати райдужні відблиски, настрій буде таким, як ніби ось-ось станеться диво перемоги України!

Вирішуйте сьогодні і не відкладайте свою мрію на завтра!