ВІТАЄМО ЄВГЕНА КАРТАШОВА З ОТРИМАННЯМ ВЧЕНОГО ЗВАННЯ ПРОФЕСОРА

ВІТАЄМО ЄВГЕНА КАРТАШОВА З ОТРИМАННЯМ ВЧЕНОГО ЗВАННЯ ПРОФЕСОРА

Колектив ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України сердечно вітає Євгена Григоровича Карташова, доктора наук з державного управління, завідувача кафедри публічного управління і проектного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології з черговим науковим, професійним і особистісним звершенням - отриманням вченого звання професора.

Життєвий досвід і мудрість Євгена Григоровича поєднуються із відданістю справі та цілеспрямованістю, орієнтацією на результат. Отримане вчене звання засвідчує потужність наукової школи кафедри публічного управління і проєктного менеджменту, керманичем та лідером якої є Євген Карташов.

Адже кожен його крок є взірцем наполегливої праці, оптимізму та впевненого руху вперед.

Шановний Євгене Григоровичу, ми глибоко цінуємо Ваші наукові досягнення, життєвий досвід, ґрунтовність суджень, багатство світогляду та людяність.

Запалюючи зірки на теренах державної політики, міжнародних відносин, науки і освіти України, Ви надихаєте та мотивуєте колег, відкриваєте нові горизонти в розвитку діяльності нашого університету.

У цей знаменний для Вас день, прийміть сердечні вітання від ректорату та колективу університету! Нехай кожен день сумлінної праці наближає Вас до здійснення найкращих задумів на благо подальшого розквіту університету та рідної України.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щедрої долі, здійснення найзаповітніших мрій та планів, відчуття щастя на Вашому славетному життєвому шляху!

Після урочистих подій та отримання підтверджуючих документів, Євген Григорович засвідчив свою вдячність усьому колективу ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України: ««Шановні колеги, друзі! Цей шлях був подоланий спільними зусиллями. Ваша підтримка, готовність до взаємодії, професіоналізм створили умови для успіху щодо отримання вченого звання професора. Цей успіх у рівній мірі поділено між нами! Пишаюся тим, що маю довіру і можливість працювати разом із Вами!»