ВІТАЄМО КОЛЕКТИВ БІНПО ІЗ НАГОРОДАМИ МІЖНАРОДНОЇ ВИСТАВКИ «ОСВІТА ТА КАР’ЄРА-2024»

ВІТАЄМО КОЛЕКТИВ БІНПО ІЗ НАГОРОДАМИ МІЖНАРОДНОЇ ВИСТАВКИ «ОСВІТА ТА КАР’ЄРА-2024»

Вітаємо колектив Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України із нагородою і дипломами Міжнародної виставки «Освіта та кар’єра-2024».

БІНПО нагороджено золотою медаллю Міжнародної виставки «Освіта та кар’єра-2024», дипломомза участь у виставці та 20 дипломами учасників трьох проведених заходів.

Золотою медаллю Міжнародної виставки нагороджено навчально-методичний посібник «Коссова-Сіліна Г.О. Інклюзивне навчання в ЗП(ПТ)О в умовах воєнного стану: навчально-методичний посібник / Галина Коссова-Сіліна. Біла Церква: БІНПО ДЗВО «УМО» НАПН України, 2024. 129 с.». Актуальність видання визначається правами осіб з особливими освітніми потребами на здобування якісної освіти з урахуванням їх потреб та можливостей та необхідністю відповідної підготовки фахівців ЗП(ПТ)О до виконання завдань інклюзивного навчання в умовах воєнного стану.Посібник розроблено з метою розвитку готовності педагогічних працівників ЗП(ПТ)О до інклюзивного навчання здобувачів освіти з особливими освітніми потребами, у тому числі здобувачів – внутрішньо переміщених осіб, постраждалих під час воєнних дій. Посібник стане у нагоді педагогічним працівникам ЗП(ПТ)О, які здійснюють інклюзивне навчання здобувачів освіти з особливими освітніми потребами, керівникам ЗП(ПТ)О для розвитку безпечного та інклюзивного освітнього середовища в умовах воєнного часу, слухачам курсів підвищення кваліфікації для розвитку власної інклюзивної компетентності, батькам, зацікавленим особам.

Дипломами Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2024» нагороджено 20 модераторів проведених заходів, зокрема: регіонального науково-практичний семінар «Психолого-педагогічні чинники формування професійної компетентності кваліфікованих робітників в умовах воєнного стану», онлайн-студії «Сучасні вектори розвитку освітнього середовища закладу професійної (професійно-технічної) освіти: безпека, цифровізація, інклюзія», методичної студії «Розвиток фахової компетентності педагога професійної освіти для повоєнної відбудови економіки України».

Вітаємо колектив БІНПО із черговими нагородами і бажаємо подальших професійних звершень.