Вітаємо Студентську колегію ДЗВО "Університет менеджменту освіти" з 5-річчям!

Вітаємо Студентську колегію ДЗВО "Університет менеджменту освіти" з 5-річчям!

Студентська колегія Університету є виконавчим органом студентського самоврядування, основним завданням якого є захист прав та інтересів студентів, важлива ланка між викладачами та студентами, що ставить перед собою завдання сприяти творчій, науковій, громадській діяльності та якнайкраще враховувати інтереси студентів.

На сучасному етапі розвитку суспільства неухильно зростає активність студентської молоді. І, перш за все, вона виражається в розвитку студентського руху. Це відбувається з тієї причини, що студенти все більше відчувають необхідність об'єднання для реалізації власних інтересів і потреб, захисту своїх прав.

Прагнучи самостійно вирішувати питання самоорганізації, дозвілля, морально-етичного, культурного та спортивного розвитку студента як всебічно-розвинутої особистості, а також з метою залучення студентів до активної участі у житті ДЗВО "Університет менеджменту освіти", студенти, співпрацюють з керівництвом Університету, Навчально-наукового інституту менеджменту та психології з метою врегулювання відносин, пов’язаних з реалізацією прав студентів.

Нехай  у ваших серцях завжди буде місце для теплих студентських спогадів про роки, проведені у стінах нашого Університету. 

Бажаємо студентському активу нових успіхів та щоденних перемог, дослухайтеся до колективу, до студентів, будьте чутливим до людей, справедливим і відданими справі, яку обрали!

Наше майбутнє залежить саме від вас, оптимістичних, енергійних та  волелюбних людей. Ваша думка завжди має значення.

Ми щасливі працювати з вами та робити усе задля добробуту майбутнього покоління!

Колектив ДЗВО "Університет менеджменту освіти"