ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПРОРЕКТОРА З НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ, ОСВІТНЬОЇ РОБОТИ ТА МІЖНАРОДНИХ ЗВ’ЯЗКІВ МУРАНОВУ Н.П.

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПРОРЕКТОРА З НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ, ОСВІТНЬОЇ РОБОТИ ТА МІЖНАРОДНИХ ЗВ’ЯЗКІВ МУРАНОВУ Н.П.

ШАНОВНА НАТАЛІЄ ПЕТРІВНО!

У день Вашого Дня народження прийміть найщиріші, сповнені глибокої поваги вітання від ректорату, науково-педагогічного колективу, працівників і здобувачів освіти Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України.

Ваш професіоналізм та наполеглива праця, почуття високого обов'язку за доручену справу, творчого неспокою, турботи про людей, прогресивні та мудрі рішення і добрі справи, зроблені в ім’я української освіти та науки, а відданість роботі в поєднанні з життєвою мудрістю та особистими якостями забезпечили Вам повагу адміністрації та колег.

Незважаючи на всі виклики сьогодення, Ви завжди перебуваєте на крок попереду, будуючи чітку стратегію поступу нашого Університету.

У цей святковий день зичимо Вам, шановна Наталіє Петрівно, міцного здоров'я, добробуту, довгих і світлих років життя, мирного неба над головою та подальших успіхів у справі служіння народу незалежної України.

Нехай Вам додадуть упевненості дружні почуття усіх, хто поруч, а доля буде прихильною до Вас, даруючи радість і щастя на многії і благії літа!

З глибокою повагою
колектив ДЗВО «Університету менеджменту освіти»