ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ МУРАНОВУ НАТАЛІЮ ПЕТРІВНУ

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ МУРАНОВУ НАТАЛІЮ ПЕТРІВНУ

Сьогодні святкує свій ювілейний День народження МУРАНОВА НАТАЛІЯ ПЕТРІВНА, проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків, доктор педагогічних наук, професор, «Відмінник освіти України».                   

Вельмишановна Наталіє Петрівно!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілею від ректорату, науково-педагогічного колективу, працівників і студентів Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України.

В освітянському середовищі Вас знають як вдумливого педагога, компетентного і досвідченого керівника, завжди готового допомогти словом і ділом, чуйного і талановитого у спілкуванні з колегами. Ви підійшли до ювілею у розквіті духовних сил, збагачені життєвою мудрістю і професійним досвідом. Але чимало добрих справ і надбань ще чекають на Вас.

Вітаючи Наталію Петрівну з прекрасним святом, висловлюємо щиру вдячність за самовіддану працю, високий професіоналізм, прогресивні та мудрі рішення і добрі справи, зроблені в ім’я української освіти та науки. Незважаючи на всі виклики сьогодення, Ви завжди перебуваєте на крок попереду, будуючи чітку стратегію поступу нашого Університету. 

Бажаємо Вам, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності завжди були міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Хай доля і надалі щедро обдаровує Вас безмежною радістю, родинним затишком, невичерпною енергією, вірними друзями, миром та благополуччям.

Нехай бурхливий вир життя не похитне Вашу впевненість, а Господнє благословення додає віри у власні сили.

На довгий вік, на многії літа,
На шану від людей, тепло родинне, 
Стелися, доле, крізь усе життя,
Лише добром для доброї людини.

З Днем народження!

  

З великою повагою та щирою вдячністю колектив
ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України