ВІТАННЯ ПРЕЗИДЕНТА НАПН УКРАЇНИ ВАСИЛЯ КРЕМЕНЯ З ДНЯ ЗАСНУВАННЯ УНІВЕРСИТЕТУ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ

ВІТАННЯ ПРЕЗИДЕНТА НАПН УКРАЇНИ ВАСИЛЯ КРЕМЕНЯ З ДНЯ ЗАСНУВАННЯ УНІВЕРСИТЕТУ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ

Шановні колеги!

Щиросердечно вітаємо Вас із 70-річчям з дня заснування Державного закладу вищої освіти «Університету менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України.

Університет є справжнім центром освіти та науки у складі НАПН України. Для численних його випускників та здобувачів вищої освіти він став аlma mater, де вони навчилися мислити, народжувати інноваційні ідеї, втілювати в життя прогресивні проєкти.

Нині українське суспільство докладає всіх зусиль до наближення Перемоги у війні росії проти України. Університетська родина з перших днів війни активно долучилася до волонтерської діяльності, підтримуючи Збройні Сили України, надаючи психологічну підтримку населенню, здійснюючи проєкти з допомоги у відновленні звільнених територій.

Упевнені, що і надалі Університет менеджменту освіти буде зберігати кращі традиції української освіти і педагогіки, примножувати наукові й освітні здобутки науково-педагогічного колективу, займаючи все вищі рядки в рейтингах закладів вищої освіти, рухаючись до європейського освітнього простору і Незалежної України!

Ще раз вітаємо з ювілеєм, зичимо стійкості та витримки у боротьбі за збереження територіальної цілісності України і єдності української нації! Міцного здоров’я, оптимізму, віри в європейське майбутнє нашої держави! Реалізації нових задумів в ім’я України, зміцнення її державності!

З повагою

президент НАПН України,

президент Товариства «Знання» України,

академік Національної академії наук України,

академік Національної академії педагогічних наук України,

доктор філософських наук, професор                                                                                  Василь   КРЕМЕНЬ