ВІТАННЯ РЕКТОРА МИКОЛИ КИРИЧЕНКА З 70-РІЧЧЯМ  ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ»

ВІТАННЯ РЕКТОРА МИКОЛИ КИРИЧЕНКА З 70-РІЧЧЯМ ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ»

Шановні науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти та усі співробітники Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України!

Дозвольте від імені ректорату та від себе особисто сердечно привітати Вас з визначною подією – 70-річчям від дня заснування Університету.

За ці роки Університет пройшов славетний шлях становлення й розвитку, зберігав й примножував свої багаторічні традиції, а сьогодні посідає провідні позиції в системі післядипломної освіти України та освіти дорослих, запроваджує європейські підходи до підготовки фахівців та нової еліти держави.

За 70 років в Університеті менеджменту освіти працювали, зростали та навчалися тисячі освітян, менеджерів, психологів, державних службовців. Зусиллями професорів, доцентів, науковців нарощувався науково-освітній та творчий потенціал колективу однодумців, який відданий своїй справі та завзято працює по формуванню нової генерації керівників освіти, що здатні реалізувати себе на ринку праці навіть у найскладніших умовах військового стану.

У цей урочистий час висловлюємо слова глибокої шани, поваги та подяки кожному працівникові Університету за невтомну та сумлінну працю.

Сьогодні Університет пишається своїми випускниками, які є кваліфікованими фахівцями, успішно працюють на благо розквіту нашої держави, застосовуючи знання, вміння та практичний досвід, які набули продовж навчання. Вони й зараз під час російської агресії достойно тримають власні фронти в своїх галузях, стають на захист територіальної цілісності України, боронячи її свободу, незалежність та демократичні цінності.

Як свідчить досвід, усі, хто пов’язав свою долю з Університетом менеджменту освіти, набували сучасні знання та професійні компетентності, лідерські якості та життєвий досвід, активно долучалися до інновацій та науки, що сприяло їх особистісному зростанню.

Маю надію, що колектив Університету і надалі буде гідно зберігати та примножувати традиції своєї аlmа mаtеr, робити достойний вклад у розвиток освіти та науки задля розквіту української держави.

Шановні друзі!

Зичимо всім учасникам освітнього процесу, співробітникам Університету процвітання, невпинного розвитку, творчої наснаги, нових життєвих та професійних здобутків, впровадження інноваційних технологій та наукових доробків у практичну діяльність.

Нехай тепло та щедрість наших сердець щодня збільшує добро на землі, сприяє зростанню нових поколінь неординарної й талановитої української молоді!

Нехай наш освітянський фронт наблизить Перемогу над ворогом, а невтомна праця примножить та сприятиме економічному розквіту нашої неньки України!

Нехай в серці у кожного з нас живе віра, надія, любов, а добро, мир, здоров’я та щастя супроводжують все життя!

Мужності, незламності духу всім нам в ім’я миру та Перемоги України!

Бажаємо Божої опіки над Вами і нашою аlmа mаtеr на многая-многая літа!

Vіvаt асаdemi, vivat professores!

Слава українській нації!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

З глибокою повагою і шаною

Ректор                                                                                                               Микола  КИРИЧЕНКО