ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ! Наші студенти-магістранти стали учасниками вкрай захоплюючої презентації канадського проекту

ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ! Наші студенти-магістранти стали учасниками вкрай захоплюючої презентації канадського проекту

8 вересня 2016 року в  Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» відбулася надзвичайна подія – наші студенти-магістранти стали учасниками вкрай захоплюючої презентації канадського проекту в Україні, присвяченого реабілітації воїнів і ветеранів АТО за допомогою так званої canis-therapy (dog-therapy).

Захід проводився з ініціативи завідувача кафедри загальної та практичної психології проф. Лушина П. В. та старшого викладача кафедри Інжиєвської Л. А. за підтримки Президента НАПН України  академіка Кременя В. Г. та директора Навчально-наукового інституту менеджмену та психології проф. Алейнікової О. В.

Вельмишановна Калина Кардаш, фахівець з Канади, провела майстер-клас зі своїм другом і ко-терапевтом – лабрадором Корою. Завдяки тому, що Калина, крім англійської мови, досконало володіє й українською, а ко-терапевт Кора розуміє команди кількома мовами, на заході утворилася прекрасна атмосфера взаєморозуміння.

З перших хвилин зустрічі кожний учасник був вражений вмінню Кори будувати раппорт, знімати напругу, проявляти індивідуальний підхід до підопічних.

Наприкінці всі присутні обмінялись позитивними думками та зробили пам`ятні фото.