ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ВІДЗНАЧИВ 75-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ВІДЗНАЧИВ 75-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ

18 листопада 2021 року керівництво та представники ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України на чолі з ректором Миколою Кириченко засвідчили свою повагу колективу Закарпатського інституту післядипломної освіти з нагоди святкування 75-річного ювілею.

Відзначалася значима подія Закарпатського обласного інституту післядипломної освіти проведенням ХV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Неперервна освіта: актуальні дискурси».

Модератор святкової частини урочистостей – заступник директора інституту Оксана Іваць.

Колектив з нагоди ювілейної дати привітали: Василь Кремень, Президент Національної академії педагогічних наук України; Тарас Кремінь, Уповноважений із захисту державної мови; Мар’яна Марусинець, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації; керівники закладів вищої і післядипломної освіти, закладів і установ освіти із закарпатського регіону і всієї України, керівники громадських організацій та інші почесні гості.

Вітальне слово від колективу і від себе особисто виголосив ректор ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Микола Кириченко, який зазначив, що ювілей Інституту – гарний привід сказати слова вдячності колективу за невтомну плідну і творчу працю на ниві післядипломної педагогічної освіти України. Ректор Микола Кириченко висловив упевненість, що співпраця Університету та Інституту, наполегливість та єдність думок стануть запорукою успіхів у справі розвитку освіти в нашій державі.

Микола Кириченко зачитав наказ № 247-в від 17.11.2021 р. «Про нагородження працівників Закарпатського інституту післядипломної освіти». Відповідно до якого за значний особистий внесок у співпрацю у сфері післядипломної педагогічної освіти та з нагоди відзначення 75-річчя Закарпатського інституту післядипломної освіти відзначено працівників: Оксану Іваць, Ганну Рего, Ігоря Сігетія, Петра Ходанич (Грамота ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України); Галину Глюдзик, Марину Лемак (оголошено Подяку ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України).

На відео-святі також були присутні: проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Наталія Муранова, директор Центрального інституту післядипломної освіти Тамара Сорочан, завідувач відділу моніторингу якості вищої освіти Олена Безнос, директор Центру міжнародного співробітництва та освіти Світлана Грицай.

Тож, вітаючи колектив Закарпатського інституту післядипломної освіти з нагоди святкування 75-річного ювілею побажаємо творчого натхнення, наснаги і педагогічної завзятості у подвижницькій праці на освітянській ниві. Многая і благая літа Вам!