ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ УНІВЕРСИТЕТУ

ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ УНІВЕРСИТЕТУ

21 червня 2023 року під головуванням ректора ДЗВО «Університет менеджменту освіти» член-кореспондента Національної академії наук вищої освіти України, доктора філософії Миколи Кириченка, відбулося планове засідання Вченої ради Університету.

На початку засідання голова Вченої ради Микола Кириченко вручив дипломи науково-педагогічним працівникам університету за активну роботу з упровадження педагогічних інновацій в освітній процес. Вручено подяки ректора університету Владиславу Ситюку – голові громадської організації «Україна добробуту» та Павлу Калиновському – директору ТОВ «Інститут інтернаціоналізації наукового розвитку та промислових відносин» за підтримку та співпрацю в проведенні Всеукраїнського конкурсу учнівських наукових проєктів та розробок «Універсіада»

Вченою радою проведено обрання претендентів на посади науково-педагогічних працівників Навчально-наукового інституту менеджменту та психології.

За результатами участі науково-педагогічних працівників у Міжнародній виставці «Освіта та кар’єра-2023» (28-29.04.) таXIV Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» (17-19.05) відбулося нагородження іменними дипломами та грамотами спікерів та доповідачів наукових заходів.

Проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків, Наталія Муранова доповіда про стан та завдання щодо інтеграції Університету в світовий науково-освітній простір.

Директор наукової бібліотеки Вероніка Кемпе представила публікаційну активність та моніторинг впровадження результатів науково-дослідних робіт в університеті.

Затверджено Стратегію розвитку Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» на 2023-2027 роки.

Вченою радою схвалено склад разової спеціалізованої вченої ради з метою захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії Олени Шульгіної зі спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки»; призначено рецензентів та визначено кафедру для проведення попередньої експертизи дисертації здобувача ступеня доктора наук з державного управління Сергія Горблюка за спеціальністю 25.00.02 «Механізми державного управління».

Рекомендовано до друку: монографію українською «Екофасилітативна допомога в освіті та психології» (автори - П. В. Лушин, Я. В. Сухенко) та англійською мовами «Ecofacilitative help in education and psychology» (authors P. V. Lushyn, Y. V. Sukhenko); навчальний посібника «Творчість як фактор мотивації досягнень» (автори - Л. М. Сергеєва, О. В. Просіна, М. В. Ілляхова); матеріали ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Психолого-педагогічний супровід професійної підготовки та підвищення кваліфікації фахівців в умовах воєнного стану» (19 травня 2023 року, м. Київ).