ЕВРИСТИЧНА ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ–УДВОХ З ЕЛЕМЕНТАМИ ІНТЕРВ’Ю «МИСТЕЦТВО КОНСТРУЮВАННЯ АВТОРИТЕТУ КЕРІВНИКА ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ В УМОВАХ ПОСТМОДЕРНОЇ СУБ’ЄКТНОСТІ»

Університет менеджменту освіти НАПН України, ГО «Наукове товариство Українська школа архетипіки»; Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» запрошують 25 жовтня 2024 р., 16:30-18.30 на евристичну гостьову лекцію–удвох з елементами інтерв’ю за темою: Евристична гостьова лекція–удвох з елементами інтерв’ю «Мистецтво конструювання авторитету керівника органів державної влади в умовах постмодерної субєктності».

Спікери:

  • Тетяна Новаченко, доктор наук з державного управління, кандидат педагогічних наук, доцент, професор кафедри міжнародних відносин та політичного консалтингу Відкритого міжнародного університету розвитку людини «УКРАЇНА»;
  • Володимир Вернигора, кандидат соціологічних наук, молодший сержант служби цивільно-військового співробітництва 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» НГУ.

Модератор: Костянтин Ладуренко, незалежний дослідник Української школи архетипіки, викладач Центру Еймса NASA.

Технічна підтримка: Павло Мельник, незалежний дослідник Української школи архетипіки.

Захід відбудеться онлайн на платформі ZOOM:

http://www.graf21.org.ua/usarch20241025/  

Бажаючі отримати сертифікат про підвищення кваліфікації від Української школи архетипіки і Паризького центру досліджень сучасності і повсякденності на 0,2 освітні кредити ЄКТС за підписом професорів М. Маффесолі та Е. Афоніна мають зареєструватися до початку заходу за покликанням:

https://docs.google.com/forms/d/1h2BtBR8aPkuBCHFLs_mFuXwRsZ7W63P1obxVNf6SYBc/edit

Це вже буде третя відкрита гостьова лекція із серії публічних виступів представників Української школи архетипіки в контексті популяризації результатів досліджень УША, які заплановано провести протягом 2024-2025 навчального року. Ініціатива проведення відкритих гостьових лекцій належить УША, зокрема її лідеру Едуарду Афоніну – доктору соціологічних наук, професору, а також кафедрі публічного управління і проектного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «УМО», зокрема Ії Дегтярьовій – доктору наук з державного управління, професору.

Цикл відкритих заходів орієнтований передусім на викладачів, магістрантів та аспірантів за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування». Водночас він корисний для наукових та науково-педагогічних працівників суміжних профілів та загалом для усіх, хто цікавиться питаннями розвитку Української держави, чинниками її перемоги у війні з російською федерацією та розкриттям потенціалу повоєнної відбудови.

Порядком підготовки до лекції пропонуємо ознайомитися з ключовою публікацією за темою:

Новаченко Т. В. Архетипова парадигма авторитету керівника в державному управлінні : монографія. Ніжин–Київ : Видавець Лисенко М. М., 2013. 320 с. URL: http://lib.rada.gov.ua/static/about/text/Novachenko.pdf