Дорогі колеги та здобувачі вищої освіти!

Від імені ректорату Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» та від себе особисто сердечно вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

З новими починаннями й новими успіхами!

Нехай Новий рік подарує всім нам світлу надію на швидшу Перемогу над російськими загарбниками, виконає всі добрі бажання і принесе щастя та довгоочікуваний мир у Ваш дім.

Бажаю, щоб у наступному році всі наші захасники повернулися додому живими та здоровими, Ви стали щасливішими, а світ відкрив перед Вами нові двері до успіху!

Зичу новорічної радості і непередбачуваного дива, чарівної історії і яскравих, веселих моментів !

 Нехай все, що Ви планували, обов’язково здійсниться, все, що хотіли почати – розпочнеться, а що хотіли завершити – завершиться.

Складаю щиру подяку кожному здобувачу вищої освіти, аспіранту, докторанту, викладачу та працівнику Університету за сумлінну працю, успішне навчання, активну громадянську позицію, за той морально-психологічний клімат, що творить неповторну академічну атмосферу в нашому Університеті.

Нехай Різдвяні і Новорічні свята принесуть усім світло, мир, спокій, добробут і злагоду у наші оселі, а кожен день Нового року даруває лише посмішки та позитивні емоції !

З Новим роком !!! З новим Щастям !!!

 

З глибокою повагою

 

    Ректор                                           Микола  КИРИЧЕНКО