СТУДЕНТІВ ЗАПРОШУЮТЬ НА СТИПЕНДІАЛЬНУ ПРОГРАМУ «ЗАВТРА.UA»

Талановитих активних студентів запрошують узяти участь у стипендіальній програмі «Завтра.UA», яку започаткував Фонд Віктора Пінчука.

Метою загальнонаціональної програми підтримки талановитої молоді є сприяння формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін.

У межах програми фонд обирає найталановитіших студентів України та надає їм фінансову, експертну та інформаційну підтримку.

Узяти участь у конкурсі можуть студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських закладів вищої освіти – університетів, академій та інститутів.

Переможці конкурсу впродовж року отримають від фонду щомісячну стипендію розміром понад 3 тисячі грн, а також мають змогу одержати фінансову та експертну підтримку проєктів наукового, соціального, екологічного або бізнес спрямувань.

Також студенти стають частиною спільноти талановитої молоді зі всіх куточків України, до якої сьогодні входять понад 2 500 молодих людей.

Відтак щороку фонд збирає стипендіатів у Києві на Молодіжному форумі «Завтра.UA», де студенти беруть участь у командотворчих тренінгах, вивчають основи розробки соціальних та бізнес-проектів, зустрічаються з провідними українськими й міжнародними політиками, науковцями та діячами культури.

Окрім того, стипендіати можуть поспілкуватися зі світовими лідерами, провідними мислителями, бізнесменами та представниками громадського суспільства в рамках Форуму молодих лідерів під час Щорічних зустрічей Ялтинської Європейської Стратегії (YES) та публічних лекцій Фонду Віктора Пінчука.

За словами члена правління Фонду Віктора Пінчука, керівниці програми Завтра.UA. Світлани Гриценко, українські студенти дуже потребують додаткової підтримки.

«Надати новим поколінням можливість стати творцями майбутніх змін вже понад 16 років є метою Фонду Віктора Пінчука. Сьогодні, коли процес здобуття освіти часто ускладнений, а додаткові можливості обмежені, студенти українських закладів вищої освіти дуже потребують додаткової підтримки. І тому ми розпочали конкурс Завтра.UA аби підтримати талановиту молодь, яка продовжує навчатися та робити перші професійні кроки саме в Україні», – зазначила Світлана Гриценко.

Ключовими вимогами до аплікантів є оригінальність ідей щодо фахового поля дослідження, які обґрунтовуються в конкурсній роботі, та активна позиція та досвід у реалізації громадських, соціальних або волонтерських проектів та ініціатив, що підтверджується рекомендаційним листом.

Також враховуються мотивація до особистісного та професійного росту, лідерський потенціал, комунікаційні та творчі здібності апліканта.

Про новини спільноти стипендіатів та програми можна дізнатись на офіційних сторінках «Завтра.UA» у Facebook та Instagram.

Прийом заявок триватиме на сайті програми zavtra.in.ua до 30 листопада 2022 року.

Дізнатися більше: https://zavtra.in.ua/competition/

Джерело: https://osvita.ua/vnz/87608/