ПІДПИСАНО КОНТРАКТ ПРО МІЖНАРОДНУ СПІВПРАЦЮ В СФЕРІ ОСВІТИ

ПІДПИСАНО КОНТРАКТ ПРО МІЖНАРОДНУ СПІВПРАЦЮ В СФЕРІ ОСВІТИ

 

26 червня 2023 року відбулася робоча зустріч ректора Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України Миколи Кириченка з директором ТОВ «Джаннет Україна» Алієвим Азером Аріфом огли (Азербайджанська Республіка) щодо набору іноземних громадян на навчання в Університеті.

У переговорах взяли участь проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Наталія Муранова та директор Центру міжнародного співробітництва та освіти Світлана Грицай.

Ректор Микола Кириченко та Алієв Азер Аріф огли підписали Контракт про співпрацю у сфері освіти та обговорили перспективи партнерства і визначили пріоритетні пропозиції, які будуть реалізовані в рамках цього Контракту. Підписання подібних документів ‑ це чудова можливість для здобувачів вищої освіти з різних країн світу отримати якісну освіту, розширити свої знання та навички, а також побудувати міжнародні зв’язки та дружбу.

Серед основних напрямів співпраці є здійснення постійної рекламної, інформаційно-консультативної діяльності, спрямованої на залучення на навчання в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» мотивованих до професійного зростання молодих креативних здобувачів вищої освіти з Азербайджанської Республіки.

ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України надає можливість іноземцям отримати вищу освіту на різних освітніх рівнях, включаючи перший (бакалаврський) та другий (магістерський) рівень за освітніми програмами, які відповідають вимогам та потребам сучасного ринку праці.

Університет має багаторічний досвід роботи з іноземними громадянами та забезпечує їм всебічну підтримку протягом усього періоду навчання, а науково-педагогічні працівники та науковці є досвідченими експертами у своїх галузях знань і готові поділитися своїми знаннями та досвідом із здобувачами вищої освіти.

Учасники переговорів переконані, що успішне підписання Контракту про набір іноземних здобувачів вищої освіти на навчання в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» стане новим кроком у розвитку міжнародного співробітництва в сфері освіти між Україною та Азербайджанською Республікою.