ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» СТАВ ПАРТНЕРОМ УКРАЇНСЬКОГО ГЛОБАЛЬНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» СТАВ ПАРТНЕРОМ УКРАЇНСЬКОГО ГЛОБАЛЬНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

У листопаді 2022 року в Україні стартував освітній проєкт Український Глобальний Факультет (UkraineGlobalFaculty), який реалізується благодійним фондом K.FUND за підтримки Міністерства освіти і науки України. Проєкт розрахований для здобувачів вищої освіти, докторів філософії, науково-педагогічних працівників, професіоналів та дає можливість безкоштовно прослухати онлайн-лекції від професорів провідних світових університетів, закордонних експертів топ-рівня та видатних підприємців.

Державний заклад вищої освіти «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України став повноцінним партнером Українського Глобального Факультету на основі рівноправного співробітництва, академічної мобільності та міждисциплінарної співпраці. Зараз, як ніколи під час російської агресії, для Університету важливо бути пов’язаним із рештою світу, навчатися та обмінюватися новими навичками та ідеями, а також розвиватися як частина глобальної освітянської спільноти.

Український Глобальний Фонд зобов’язується залучити викладачів, дослідників, науковців і лекторів з усього світу, щоб надати здобувачам вищої освіти та науково-педагогічним працівникам Університету доступ до найсучасніших онлайн-лекцій і майстер-класів;

-     здійснювати синхронний переклад з англійської мови на українську;

-     -готувати широкий набір тем: від ІТ та інженерії до економіки та підприємництва;

-     -можливість задати питання лектору та знайти колег за інтересами;

-     -оформлювати сертифікати про участь, які можуть зараховуватись при підвищенні кваліфікації.

Багато науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти та інших співробітників ДЗВО «УМО» підтримали ініціативу Українського Глобального Факультету та зареєструвалися на веб-ресурсі фундації. Вони долучилися до першої лекції від британського професора, виконавчого директора Інституту управління стратегічними ризиками (м. Лондон) Девіда Рубенса на тему «Моделювання кризового менеджменту в 2020-х роках» та отримали відповідний сертифікат. Прослухавши дану лекцію, слухачі дізналися про проблеми, пов’язані з розумінням поточних кризових подій, підходи, необхідні для ефективного реагування на них, основні причини нашої нездатності ефективно підготуватися до кризових подій, а також структуру і можливості для управління стратегічними ризиками та кризами, які відповідають викликам майбутнього покоління.

ДЗВО «Університет менеджменту освіти» і надалі буде співпрацювати та підтримувати партнерство з Українським Глобальним Факультетом тому, що це є важливим для входження в освітній європейський простір.