БІНПО – АКТИВНИЙ УЧАСНИК ПРОЄКТУ «ECONOMIST CAREER WAY»

БІНПО – АКТИВНИЙ УЧАСНИК ПРОЄКТУ «ECONOMIST CAREER WAY»

З11 по 20 вересня 2023 року Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України бере активну участь у проєкті «Economist Career Way».

Організатором проєкту є HR-бренд агенція UGEN, яка допомагає молоді у працевлаштуванні, а компаніям - у пошуках нових спеціалізованих кадрів і є творцем власних продуктів: Employer Branding опитувань; кар’єрно-освітніх Challenges та професійних спільнот в IT, HR, Engeneering&Agro; усеукраїнських конференцій професійного розвитку від бізнесу для викладачів в Україні (Uni-Biz Bridge); UGEN Academy, всеукраїнської онлайн-академії реальних професій для Junior-ів.

В онлайн-зустрічах беруть участь понад 300 зацікавлених учасників з усіх регіонів України.

Від БІНПО у проєкті бере участь Світлана Швидка, доцентка кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну, кандидат фізико-математичних наук.

Мета проєкту: представлення серії тренінгів та вебінарів від потужних роботодавців про карʼєру для справжніх (майбутніх) фахівців, а також поради для удосконалення soft&hard skills,

Компанії-спікери: Mazars, Deloitte, EY, PwC, Національний Банк України, KPMG, ProCredit Bank.

11 вересня 2023 тижневий марафон вебінарів розпочав ProCredit Bank. експерт та кредитний аналітик бізнес клієнтів банку Олександр Мостовий поділився цікавою інформацією з методології та алгоритму аналізу ризиків, оцінки якості операційного та стратегічного менеджменту, методів правильного аналізу клієнта та виявленню шахрайства. Додатково Олександр поділився інструментами оцінки та управління кредитним ризиком бізнес-клієнтів.

Далі естафету перейняла компанія PwC, яка об’єднує 327 000 експертів у всьому світі, котрі надають аудиторські, консалтингові, податкові та юридичні послуги. PwC працює на ринку України 30 років та має офіси у Києві, Львові та Дніпрі. Від спікерів Тетяни Кіпень, старшої аудиторки PwC, Ірини Тютюнник, менеджерки в аудиті PwC та Аліни Оксак, аудиторки PwC учасники про’кту отримали корисну інформацію про практичні нюанси обліку та аудиту запасів, особливості проведення та підходи до інвентаризації запасів, особливості обліку та аудиту основних засобів та моделі їх знецінення.

На другий день інтенсиву, 12 вересня 2023 року, відбулася зустріч з експертом компанії Deloitte. Це одна з провідних міжнародних фірм, яка надає професійні послуги у сферах аудиту, консалтингу, корпоративних фінансів, управління ризиками підприємства та консультування з питань оподаткування й права. Спікер Андрій Кулик, менеджер департаменту фінансового консультування Deloitte. вважає, що у формулі ідеального працівника, окрім професійних скілів та якостей, має бути місце й адаптивності та гнучкості у fast pased світі. Наприкінці зустрічі був представлений реальний кейс з обрахунками.

Ходзіцька, старша аудиторка KPMG. KPMG в Україні — міжнародна мережа фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги? зауважила, що окрім знань цифр та володіння soft skills, у ідеальному кандидаті на позиції шукають тих, які “на ти” із англійською та Excel.

13 вересня 2023 року мова йшла про кібербезпеку та схеми шахрайства у воєнний час разом із Тетяною Машлаковською, головною експерткою

Секретами використання інструментарію Excel ділилася Олена Коцюруба, старша аудиторка Mazars на тренінгу «Excel та інші `must have` інструменти». Mazars – це провідна міжнародна аудиторська, податкова та консалтингова фірма. Mazars працює як об’єднане партнерство та єдина інтегрована команда. Mazars використовує досвід світового рівня та багатокультурний підхід для надання індивідуально розроблених послуг з аудиту, бухгалтерського обліку, а також фінансового, податкового та юридичного консалтингу. Спікерка обґрунтувала користь середовища Еxcel, продемонструвала «гарячі клавіши» та конкретні приклади використання Еxcel в аудиті.

Під час тренінгів учасники опанували практичні навички роботи з Еxcel, зрозуміли як будувати власне портфоліо, дізналися більше про можливості кар’єри у представлених компаніях.

Проєкт ще триває! Чекаємо на нову корисну інформацію! Дякуємо організаторам за важливі інсайти для професійного зростання!