БІНПО СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ У 2 ВІДКРИТИХ ТЕНДЕРАХ РROZORRO НА ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГИ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ

БІНПО СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ У 2 ВІДКРИТИХ ТЕНДЕРАХ РROZORRO НА ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГИ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ

У грудні 2023 року за результатами оцінки пропозицій учасників на закупівлю через систему електронних закупівельБілоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» ЕАПН України визначено переможцем у 2 відкритих тендерах РROZORRO на закупівлю послуги у сфері підвищення кваліфікації персоналу, що залучається до професійного навчання на виробництві з теми: «Основи психолого-педагогічного мінімуму» (80570000-0 Послуги з професійної підготовки у сфері підвищення кваліфікації, оголошення ID: UA-2023-12-15-014450-а; Послуги з професійної підготовки у сфері підвищення кваліфікації, оголошення ID: UA-2023-12-13-013502-а).

На базі БІНПО за результатами відкритих тендерів через систему публічних закупівель Prozorro підвищать кваліфікацію працівники Криворізької та Кропивницької філій ТОВ «Газорозподільні мережі України» за категорією: «Персонал, що залучається до професійного навчання на виробництві. Психолого-педагогічний мінімум». Освітній процес буде побудований на основі чотирьох модулів: «Психологія професійної діяльності в умовах виробництва», «Професійна (виробнича) педагогіка і педагогіка праці», «Методика професійної підготовки фахівців на підприємстві», «Освітні технології в професійній діяльності сучасного фахівця».

Основним напрямком діяльності Криворізької філії «ГАЗМЕРЕЖІ» є розподіл природного газу населенню, установам, організаціям бюджетної сфери, промисловим і комунально-побутовим споживачам Криворіжжя. Газифікація Кривого Рогу почалася у 1957 році. За 66 років газорозподільні мережі міста та Криворізького району нараховують понад 3 тис км газопроводів, з них: 2 189,3 км мереж низького тиску, 639,7 км середнього та 189,7 км високого. Національний оператор «ГАЗМЕРЕЖІ» з 01 серпня 2023 року розподіляє газ для понад 285 тисяч побутових і 616 промислових об’єктів, організацій та установ Криворіжжя. 28 грудня 2022 року «ГАЗМЕРЕЖІ» отримали першу ліцензію на право провадження господарської діяльності на території Кіровоградської області, селищі Донець і селі Копанка Ізюмського району Харківської області.

У січні 2023 року запрацювала Кропивницька філія «ГАЗМЕРЕЖІ», до якої було успішно переведено практично 100% працівників АТ «Кіровоградгаз» та взято на повне обслуговування понад 256 000 абонентів. Перші результати роботи філії свідчать про можливість мінімізувати або й зовсім не допускати понаднормовані втрати газу і одночасно покращити рівень обслуговування споживачів. Уперше газ у Кіровограді з’явився у 1971 році. Тоді було закінчено будівництво магістрального газопроводу Кременчук – Кіровоград і введено в експлуатацію газорозподільчу станцію ГРС-1 Кіровоград. За 50 років протяжність газорозподільної системи Кіровоградщини сягнула 4985 км, з них мережі низького тиску – 2413 км, середнього – 1465 км, а високого – 1107 км.

Сподіваємось, що навчання на базі БІНПО буде цікавим, інноваційним, спрямованим на результат.