ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ»  ОТРИМАВ ДОСТУП ДО ВИВЧЕННЯ  КЕБРИДЖСЬКОГО КУРСУ EMPOWER

ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» ОТРИМАВ ДОСТУП ДО ВИВЧЕННЯ КЕБРИДЖСЬКОГО КУРСУ EMPOWER

У межах партнерства з Cambridge University Міністерства освіти і науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України реалізована модель доступу для закладів вищої освіти до кембриджського курсу Empower.

Empower – це багаторівневий популярний курс, призначений для молоді та дорослих, узгоджений із CEFR з рівнями від A1 до C1 для загальної та академічної англійської мови як другої мови.

Багато навчально-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти та співробітників ДЗВО «Університет менеджменту освіти» виявили зацікавленість у проходженні курсу CambridgeUniversityEmpower.

З огляду на це для ДЗВО «УМО» було надано доступ, де розміщені копії курсів, рівні яких було відмічено, як потрібні, при заповнені заявок за доступними рівнями – А1, А2, В1, В2, С1.

Курси, до яких надано доступ, є копіями оригінального курсу Empower, за виключенням модулю оцінювання.

Станом на сьогодні більшість зареєстрованих представників ДЗВО «УМО», які подавали заявки на вивчення англійської мови вже отримали на свої електронні адреси запрошення долучитися до платформи курсів CambridgeUniversityEmpower з особистими обліковими записами та можуть розпочинати проходження заняття з курсу і підвищувати свій рівень володіння англійською мовою.