КРУГЛИЙ СТІЛ «УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОВИМИ КОМУНІКАЦІЯМИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ: КУРС НА МІЖНАРОДНУ ВЗАЄМОДІЮ»

КРУГЛИЙ СТІЛ «УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОВИМИ КОМУНІКАЦІЯМИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ: КУРС НА МІЖНАРОДНУ ВЗАЄМОДІЮ»

15 жовтня 2021 року науково-педагогічними працівниками кафедри педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, в рамках роботи XXXVІІІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – 2021», було проведено засідання круглого столу: «Управління маркетинговими комунікаціями закладу освіти: курс на міжнародну взаємодію».

З вітальним словом до учасників круглого столу звернувся ректор ДЗВО «Університет менеджменту освіти»,член-кореспондент Національної академії наук вищої освіти України, доктор філософії, професор кафедри філософії і освіти дорослих Микола Кириченко. Змістовним та ґрунтовним був його виступ на тему: «Управління закладом вищої освіти – курс на міжнародну взаємодію», в якому презентовано міжнародну діяльність університету.

Модератором заходу була Тетяна Рожнова – директорка Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, професорка кафедри педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти, кандидатка педагогічних наук, доцента.

Жваве обговорення викликав виступ проректорки з академічного розвитку Caspian University (Казахстан), докторки Phd Оксани Киричок. Тематика виступу «Інтегрований маркетинговий підхід у формуванні системи комунікацій Caspian University» спонукала до цікавого спілкування як науково-педагогічних працівників, так і здобувачів вищої освіти.

Дві години спілкування науковців в процесі роботи круглого столу сприятимуть подальшій співпраці закладів-партнерів із обговорення актуальних проблем в системі освіти, науки та міжнародної діяльності, в тому числі й управлінням маркетинговими комунікаціями закладу освіти в сучасних умовах.