НАУКОВО-ПЕДАГОГЧНІ ПРАЦІВНИКИ ННІМП ВІЗЬМУТЬ УЧАСТЬ В ЗАХОДАХ НБУ УКРАЇНИ З НАГОДИ GLOBAL MONEY WEEK

НАУКОВО-ПЕДАГОГЧНІ ПРАЦІВНИКИ ННІМП ВІЗЬМУТЬ УЧАСТЬ В ЗАХОДАХ НБУ УКРАЇНИ З НАГОДИ GLOBAL MONEY WEEK

Всесвітній тиждень грошей – це щорічна всесвітня кампанія з підвищення фінансової обізнаності, спрямована на те, щоб акцентувати увагу на важливості опанування молоддю з раннього віку фінансових навичок, на здобуття знань, формування менталітету й поведінкової моделі, потрібних для прийняття зважених фінансових рішень, щоб у результаті досягти фінансового процвітання і фінансової стійкості.

Щороку в заходах з нагоди Global Money Week беруть участь більше 100 країн світу. В березні 2024 року співробітники кафедри економіки, підприємництва та менеджменту візьмуть участь у заходах НБУ України, присвячених Всесвітньому тижню грошей в Україні.

Національний банк як представник України в Міжнародній мережі фінансової освіти Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) та член Міжнародної робочої групи Global Money Week при ОЕСР є офіційним координатором заходів Global Money Week в Україні.

«Захистіть свої гроші, убезпечте свої майбутнє» – це офіційна тема Global Money Week у 2024 році. Вона фокусується на безпечному управлінні грошима та підкреслює важливість відповідального та інформованого ставлення до особистих фінансів, усвідомлення потенційних фінансових ризиків та вміння захищати свої гроші.

В рамках зазначених заходів буде організовано Конкурс постерів «Мистецтво надійних паролів» для здобувачів вищої освіти. Студентам потрібно буде створити постер для соціальної реклами на тему використання та зберігання складних та унікальних паролів.

Участь ДЗВО «Університет менеджменту освіти» у вище зазначених заходах буде сприяти поширенню інформації про діяльність УМО серед існуючих та потенційних міжнародних партнерів та дозволить здобувачам вищої освіти вдосконалити свої знання з фінансової грамотності.