ПІДПИСАНО ДОГОВІР ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО МІЖ ДЗВО УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» ТА ПВНЗ «АКАДЕМІЯ РЕКРЕАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ПРАВА»

ПІДПИСАНО ДОГОВІР ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО МІЖ ДЗВО УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» ТА ПВНЗ «АКАДЕМІЯ РЕКРЕАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ПРАВА»

5 листопада 2023 року ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, в особі ректора Миколи Кириченка таПриватним вищим навчальним заклад «Академія рекреаційних технологій і права» в особі ректора Людмили Стасюк з іншого боку.

Серед визначених напрямів співпраці, що знайшли відображення у договорі це – створення сприятливих умов для ефективного використання наявного інтелектуального потенціалу закладів освіти; проведення спільних наукових і науково-практичних масових заходів (семінарів, вебінарів, конференцій) тощо.

Під час зустрічі ректор Микола Кириченко акцентував увагу, що важливим чинником у закладах освіти України має бути освітня, наукова та міжнародна співпраця між партнерами, повага до наукових доробків.

Ректор Людмила Стасюк, зазначила, що наукова та міжнародна співпраця з ДЗВО «Університет менеджменту освіти» матиме значний вплив на організацію НДР та формування інтелектуального капіталу Української держави.

Під час укладання договору проректор з наукової роботи та цифровізації ДЗВО «УМО» Інна Отамась зазначила, що міжнародна та науково-освітня співпраця стає нині одним із дуже важливих напрямів роботи будь-якого сучасного університету.