Шановні здобувачі вищої освіти, викладачі та співробітники!

Шановні здобувачі вищої освіти, викладачі та співробітники!

Від імені ректорату Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» та від себе особисто сердечно вітаю Вас з визначним національним святом – Днем Конституції України!

Наш народ один із перших в історії людства створив конституційний документ, ще у 1710 році підписані «Пакти й Конституції прав і вольностей Війська Запорізького». І ми з вами крізь віки пронесли розуміння важливості рівних прав, демократичного ладу і відповідальної влади.

Верховенство права, демократизм, свобода та інші основоположні цінності, гарантовані Конституцією України, повинні бути наріжним каменем усіх реформ у нашій державі. Тільки спільними зусиллями, неухильно дотримуючись засад Основного Закону, ми зможемо побудувати по-справжньому сильну, розвинуту країну, яка займе гідне місце у світовій спільноті демократичних держав!

У цей святковий день щиро бажаю усім міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України!

Україна розпочинається з кожного з нас!

 

З глибокою повагою

ректор Університету

менеджменту освіти                                                     Микола КИРИЧЕНКО