ТРИВАЄ ПРОЄКТ «ЛІДЕРСТВО І МЕНЕДЖМЕНТ В УМОВАХ ВІЙНИ»

ТРИВАЄ ПРОЄКТ «ЛІДЕРСТВО І МЕНЕДЖМЕНТ В УМОВАХ ВІЙНИ»

15 листопада 2023 року в рамках проєкту «Лідерство і менеджмент в умовах війни» відбувся черговий вебінар, темою обговорення якого стали проблеми: «Проведення та реалізація реформ у галузі освіти в умовах воєнного стану. Освітні втрати (втрати у результатах навчання): що робити і де починати у системі освіти України (на національному рівні, на регіональному, на місцевому)».

Учасники навчання – науково-педагогічні працівники інститутів післядипломної освіти з Вінниці, Одеси, Ужгороду, Білої Церкви, Києва – Університет менеджменту освіти. У ході роботи відбувся активний діалог та опанування сучасними інструментами для організації активного навчання в режимі онлайн.

Тренери: Евелін Дехант-Тухеслау, коуч, консультант з організаційного консультування, експерт з розвитку та Біргітт Штольба, експерт у питаннях менеджменту освіти, лідерства, розвитку шкіл (Віденський педагогічний університет) організували роботу груп та створили умови для довірливого, живого спілкування.

Дякуємо керівнику проєкту – аташе з питань освіти Посольства Австрійської Республіки в Україні, Уповноваженим з питань освіти Міністерства освіти, науки та досліджень Австрії Домініку Айзенману (Dominik Eisenmann) та OeAD (Австрійській службі міжнародної співпраці в галузі освіти і досліджень) за високий рівень менеджменту освітньої події.