У БІНПО ВІДБУЛАСЬ ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ КОНСАЛТИНГОВОГО ЦЕНТРУ «НОВІТНІ ПЕДАГОГІЧНІ І ВИРОБНИЧІ ТЕХНОЛОГІЇ» З ПЕДАГОГІЧНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ

У БІНПО ВІДБУЛАСЬ ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ КОНСАЛТИНГОВОГО ЦЕНТРУ «НОВІТНІ ПЕДАГОГІЧНІ І ВИРОБНИЧІ ТЕХНОЛОГІЇ» З ПЕДАГОГІЧНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ

07 лютого 2024 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбулась онлайн-зустріч Консалтингового центру БІНПО «Новітні педагогічні і виробничі технології» з педагогічними працівниками ЗП(ПТ)О, які проходять курси підвищення кваліфікації.

Участь в онлайн-зустрічі взяли понад 100 викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання з Київської і Дніпропетровської областей.

Модерувала захід Оксана Оліферчук, завідувачка відділу сучасних технологій виробництва, старша викладачка кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін. У своєму виступі Оксана Михайлівна ознайомила викладачів професійно-теоретичної та майстрів професійно-практичної з дією положень про неформальну та інформальну освіту, із можливостями Єдиної освітньо-цифрової екосистеми БІНПО, що сьогодні створена і функціонує в Інституті, та банком передового педагогічного досвіду інформаційно-аналітичного ресурсу «Методична скарбничка» (http://surl.li/lylcc).

Педагогічні працівники ЗП(ПТ)О практично ознайомились із банком кращих освітніх практик БІНПО, який постійно оновлюється педагогічними кейсами для проведення навчальних занять.

Усього інформаційно-аналітичний ресурс «Методична скарбничка» вміщує 1648 методичних матеріалів для 120 професій, у 2256 – кращих освітніх практик за компетенціями на електронних носіях, 169 відеофільмів для 49 професій, 14 методичних матеріалів інтерактивно-практичного простору для здобувачів освіти з професії «Електрогазозварник», узагальнені матеріали Міжнародних спеціалізованих виставок (презентації і каталоги), 6 збірників за компетенціями.

Онлайн-зустрічі Консалтингового центру БІНПО «Новітні педагогічні й виробничі технології» із педагогами професійно-технічної освіти проходять щосереди згідно затвердженого графіку.

Щиро дякуємо всім учасникам онлайн-зустрічі за зворотній зв’язок та професійну комунікацію!