У БІНПО ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

У БІНПО ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

29 червня 2023 рокуу Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України пройшов день відкритих дверей.

БІНПО гостинно відкрив свої двері вступникам-2023 для екскурсії.

На день відкритих дверей були запрошені гаранти освітніх програм і ключові стейкголдери закладу, студенти-магістранти та успішні випускники минулих років, які відповідали на запитання потенційних вступників, розповідали про освітнє середовище БІНПО та освітні програми, які він пропонує.

Онлайн-день відкритих дверей розпочався вітальним словом Вікторії Сидоренко, директорки БІНПО, докторки педагогічних наук, професорки. Вікторія Вікторівна розповіла про історію та життя інститутської спільноти, основні напрями діяльності закладу, кадровий склад, інновації та здобутки Інституту та його цінності. Директорка звернула увагу вступників на особливості Дорожньої карти вступника БІНПО, дала лайфхаки для вступу до ЗВО на другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальностями: 53 «Психологія» (освітньо-професійна програма «Психологія»); 073 «Менеджмент» (освітньо-професійна програма «Управління навчальним закладом»); 011 «Освітні, педагогічні науки» (освітньо-професійна програма «Педагогіка вищої школи»). Презентувала унікальну модель безперервного професійного розвитку сучасного фахівця, студента, запроваджену у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти, єдину освітньо-цифрову екосистему, створену в Інституті. Звернула увагу присутніх на переваги навчання у БІНПО та зазначила, що важливими векторами діяльності Інституту є академічна мобільність та доброчесність, міжнародна співпраця та індивідуальна освітня траєкторія, які забезпечують підвищення конкурентоспроможності студентів і викладачів на внутрішньому та міжнародному ринку праці.

Про особливості Вступної кампанії 2023 розповів Андрій Єрмоленко, заступник директора з навчальної роботи БІНПО. Андрій Борисович представив переваги вступу саме до БІНПО, наголосив на ключових датах цієї вступної кампанії та тих можливостях, які можуть отримати абітурієнти. Ґрунтовною і корисною була інформація про графіки вступу, особливості подання документів, складання ЄВІ та ЄФВВ, вступ за ваучером від Державного центру зайнятості тощо.

Під час заходу команда студентів-амбасадорів поділилася своїми враженнями від навчання та розповіла майбутнім абітурієнтам, як краще підготуватися до вступної кампанії 2023 року. Випускники та здобувачі освіти БІНПО за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки, 053 Психологія та 073 Менеджмент з особливою теплотою та гордістю розповіли про те, чому обрали саме Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти. Емоційно забарвленими були виступи Олександра Нелюба, Марини Князєвої, випускників ОПП «Педагогіка вищої школи»; Марії Єрмолович, Дмитра Крушельницького та Ольги Лебідь, здобувачів освіти ОПП «Педагогіка вищої школи».

Детальну інформацію про переваги кожної з освітніх програм БІНПО для підготовки здобувачів на другому (магістерському) рівні вищої освіти презентували: Володимир Кулішов, гарант ОПП «Педагогіка вищої школи», завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту БІНПО, кандидат педагогічних наук, доцент; Алла Лукіянчук, членкиня проєктної групи ОПП «Психологія», доцентка кафедри педагогіки, психології та менеджменту, кандидатка психологічних наук, доцентка; Юлія Герасименко, членкиня проєктних груп ОПП «Управління навчальним закладом» та «Адміністративний менеджмент», докторка економічних наук, професорка.

Гості заходу відзначили дружню, родинну атмосферу, яка панувала під час Дня відкритих дверей. Колектив Інституту із нетерпінням чекає зустрічі із студентами-першокурсниками в новому навчальному 2023-2024 році!

Переглянути відеозапис ОНЛАЙН-ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ можна на ютуб-каналі БІНПО за посиланням:https://www.youtube.com/watch?v=djsOYmMsvPs