УЧАСТЬ БІНПО У МІЖНАРОДНОМУ ЕКСПОФОРУМІ РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ТА КЛІНІНГУ FORECH 2023

УЧАСТЬ БІНПО У МІЖНАРОДНОМУ ЕКСПОФОРУМІ РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ТА КЛІНІНГУ FORECH 2023

28 листопада 2023 року науково-педагогічні працівники Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2023. Це головна професійна подія сектору HoReCa в Україні.

Оксана Оліферчук, завідувачка відділу сучасних технологій виробництва Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти, стала учасницею спеціалізованих виставок у напрямах RestaurantExpo, RestaurantFoodExpo, ModernHotel, World of Tableware, VendingExpoKyiv, Kyiv Clean Expo: експозиція виробників та дистриб’юторів професійного кухонного, кавового обладнання, обладнання для випічки; пакувальні матеріалів та обладнання; клінінгового обладнання, послуг, професійної хімії та засобів гігієни; інвентар для бару, столових приборів та аксесуарів для сервірування столу, посуду еліт-класу; обладнання та устаткування для готелів; продукти харчування і напоїв для HoReCa.

Наймасштабніша виставка FoReCH уже багато років є комунікаційним майданчиком та виставкою ефективних рішень для індустрії гостинності. Загальна площа 13 000 м.кв., учасники – понад 250 компаній-лідерів. Виставка задає нові тренди руху індустрії гостинності шляхом презентацій новітнього обладнання: для ресторану та готелю, продукти для horeca, вендинг, барне обладнання, меблі для horeca, посуд, клінінгове та пральне обладнання, технологій, послуг та рішень, а також обміну передовим досвідом відкриття та управління бізнесу в секторі HoReCa.

Програмою виставки передбачені Sensory Battle – змагання із сенсорних навичок та їх «прокачки», де кожен учасник бере участь в 4-х раундах, які задіюють різні сторони сенсорного аналізу в роботі сучасного бариста. В рамках експофоруму проходила панельна дискусія: «Ресторани України: шлях самурая, як бізнес долає труднощі та виклики», де одним із спікерів був Євген Клопотенко, шеф-кухар, співзасновник гастрохолдингу «Інакші». Порушувались актуальні питання:

  • Як змінився ресторанний ринок України: аналітика, статистика, прогнози

  • Які ресторани та кухні будуть актуальні

  • Як змінились гості ресторанів і що з цим робити

  • Доходи та витрати ресторану: хто перемагає

  • Ментальні виклики, які принесла нам війна. Як з ними справитись

За результатами відвідування виставки командою відділу сучасних технологій виробництва БІНПО розроблено каталог учасників та матеріалів й обладнання; інформаційно-презентаційні навчальні матеріали, які можуть бути корисними в професійній діяльності педагога закладу П(ПТ)О. Для ознайомлення з матеріалами запрошуємо до інформаційно-аналітичного ресурсу «Методична скарбничка» (режим доступу: http://surl.li/llasz ).

Вдячні організаторам виставки та Міжнародному виставковому центру за прекрасну організацію! Україна перемагає, життя триває!