УЧАСТЬ БІНПО У ПРОФІЛЬНІЙ ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЇ: «EDTECH TRENDS 2023»

УЧАСТЬ БІНПО У ПРОФІЛЬНІЙ ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЇ: «EDTECH TRENDS 2023»

26 вересня 2023 року науково-педагогічні працівники Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України взяли участь у профільній онлайн-конференції EdTech Trends 2023 від Академії SendPulse, української платформи автоматизації маркетингу і продажів.

Тематика онлайн заходу – EdTech Trends 2023: передові технології та інноваційні підходи, які впливають на майбутнє онлайн-освіти, розкриваючи шляхи до персоналізованого та ефективного навчання в цифровому світі.

Участь в онлайн-конференції взяли науково-педагогічні працівники кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін (професорка Оксана Линчак, доцент Андрій Єрмоленко, доцент кафедри Олена Юденкова, старші викладачі Андрій Геревенко, Марина Князєва, Ольга Лебідь, лаборант кафедри Анастасія Костина) та здобувачі освіти за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки ОП «Педагогіка вищої школи».

Спікери конференції: Іван Мельничук, Director of Engineering at GoIt – модератор заходу; Анна Мельничук, Edtech маркетолог, Амбасадор SendPulse з темою доповіді: «Ментори та менті: як втілити стратегії особистої підтримки в освітні продукти»; Єлизавета Даценко, e-learning спеціалістка, Head методичного відділу EdEra, із темою доповіді: «Освітній дизайн та навчальні стратегії для навчання дорослих: досвід EdEra; Настя Котенко, методолог освітніх проектів та авторка Nescience курсів для навчання, з темою доповіді: «Розуміння емоцій у навчанні: як подолати мотиваційні спади»; Олександра Тиркалова, Partnership with Universities Lead у Genesis, менеджерка освітніх проєктів, із темою доповді: «ChatGPT для менеджерів освітніх проєктів: створення програм, робота з експертами»; Саша Дмітрієва, продюсерка експертів, засновниця продюсерської агенції SUNSHINE, з темою доповіді: «Не тільки курси: актуальні формати для монетизації експертизи».

Майбутнє онлайн-освіти орієнтоване на поєднання передових технологій та інноваційних підходів для створення персоналізованого та ефективного навчання в цифровому світі. Під час онлайн-конференції спікерами було розглянуто ключові напрями, що впливають на майбутнє онлайн-освіти: штучний інтелект (AI) та машинне навчання (ML); персоналізація навчання: AI дозволяє аналізувати відомості про кожного учня та надавати індивідуалізований навчальний контент та завдання, ураховуючи потреби та рівень знань; мобільні технології та додатки; геймифікація та інтерактивність; інтерактивність у навчальних матеріалах; адаптивні навчальні платформи та програми; колаборативне навчання та співпраця.

Таким чином, застосування персоналізованого та ефективного навчання в цифровому світі можна забезпечити через упровадження специфічних стратегій та технологій, бо саме це є інструментами покращення якості освіти та формування високого рівня мотивації здобувачів освіти до навчання й цінностей до майбутньої професійної діяльності.

Edtech-технології широко застосовуються для професійного розвитку здобувачів освіти та слухачів курсів підвищення кваліфікації у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти – це цифрова екосистема, хмарні сервіси. У процесі викладання педагоги, науково-педагогічні співробітники та викладачі застосовують роботу в малих групах, інтерактивні проєкційні екрани, консультації, проєктне навчання, моделювання, гейміфікацію та тестовий контроль навчальних досягнень, що сприяє забезпеченню освітніх потреб кожного здобувача освіти.

Команда БІНПО використовує технології EdTech як освітній формат, орієнтований на стійку, неперервну, стабільну освіту для сьогодні та майбутнього.

Щиро дякуємо спікерам конференції за актуальну та корисну інформацію!