УЧАСТЬ БІНПО У тренінгу «Розвиваємо здатність швидко реагувати на зміни»

УЧАСТЬ БІНПО У тренінгу «Розвиваємо здатність швидко реагувати на зміни»

19 жовтня 2023 року науково-педагогічні працівники Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України взяли участь у тренінгу «Розвиваємо здатність швидко реагувати на зміни».

Участь у тренінгу взяли науково-педагогічні працівники кафедри педагогіки, психології та менеджменту БІНПО: професорка Юлія Герасименко, доцентка Наталія Торба, доцент Олег Фурс, старший викладач Ілля Пахомов, викладач Владислав Чертов, викладачка Оксана Надточій та здобувачі освіти за спеціальністю 073 Менеджмент.

Тренінг проводився в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України» за підтримки партнерів Проєкту USAID «Економічна підтримка України» та ГО «Міжнародна фундація розвитку».

Тренерка проєктуНаталія Кулалаєва, завідувачка лабораторії технологій професійного навчання Інституту професійно-технічної освіти НАПН України.

Мета заходу: розуміння своїх емоцій, контролювання їх, регулювання та мотивування себе до досягнення поставлених цілей; можливість покращити свої навички та зробити крок до успішної кар’єри.

Тренінг мав на меті допомогти:

  • структурувати свої думки;

  • планувати роботу;

  • управляти часом та пріоритетами;

  • підвищити продуктивність та ефективність роботи;

  • розвинути навички сторітеллінгу та публічних виступів, активного слухання та самоменеджменту.

Із початком повномасштабного вторгнення Україна зазнала катастрофічних руйнувань усіх видів інфраструктури та виробничих об’єктів. Як наслідок – тисячі людей були вимушені мігрувати, залишилися без можливості працювати, утримувати себе та свої сім’ї, підтримувати економіку країни. 

У даній ситуації потрібно приймати важливі рішення та змінювати звичні принципи підготовки кадрів, аби якнайшвидше змінити ситуацію на краще та знизити рівень безробіття. Тому, проєкт «Розвиток трудового потенціалу для України», за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України», націлений на поступове відновлення ринку праці та надання населенню нових кар’єрних можливостей!

Тренерка Наталія Кулалаєва запропонувала взяти участь у різних вправах навичок креативного мислення: перша вправа – рекламуємо центр розвитку кар’єри; друга – як виглядає поняття «креативність», як звучить поняття «креативність»; третя вправа – досліджуємо власну креативність (порівняння двох образів креативності «Я-реальний» і «Я-ідеальний» дає змогу визначити креативний резерв і творчий потенціал особистості).

Під час тренінгу всі учасники ознайомилися з актуальними матеріалами, опанували нові навички та прийоми у взаємодії спілкування, провели особистісний аналіз і підкреслили для себе чіткі характерні риси для успішної діяльності та подальшого професійного розвитку.

Дякуємо тренерці та всім організаторам заходу за цікаві практичні кейси та професійно цінну інформацію.