УЧАСТЬ БІНПО В МІЖНАРОДНІЙ БУДІВЕЛЬНІЙ ТА ІНТЕР’ЄРНІЙ ВИСТАВЦІ KYIVBUILD UKRAINE 2024

УЧАСТЬ БІНПО В МІЖНАРОДНІЙ БУДІВЕЛЬНІЙ ТА ІНТЕР’ЄРНІЙ ВИСТАВЦІ KYIVBUILD UKRAINE 2024

15 лютого 2024 року науково-педагогічні працівники Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відвідали Міжнародну будівельну та інтер’єрну виставку KyivBuild Ukraine 2024.

Оксана Оліферчук, завідувачка відділу сучасних технологій виробництва Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти, стала учасницею спеціалізованих тематичних розділів Міжнародної виставки: будівельні матеріали, будівельне обладнання, віконні та фасадні системи, обладнання для виробництва будматеріалів, архітектура та дизайн, лакофарбова продукція, інтер’єр, інструмент. Охоплено весь спектр продукції, обладнання, технологій та послуг – від ідеї архітектора до реалізації об’єкта.

Цьогоріч МВЦ Київ розмістив 125 стендів компаній-учасниць: виробники та постачальники будівельних матеріалів, спеціальної техніки та виробів інтер’єрного призначення.

Оксана Михайлівна відвідала конференції та батли; технічні майстер-класи від експертів ключових брендів будівельного ринку, зокрема «SvitPro епоксидна затирка на 200 кольорів». Виставкова експозиція доповнювалась насиченою діловою і практичною програмою з усіх напрямів будівельної індустрії.

У рамках виставки «Kyiv Build» пройшов форум-практикум «Відбудова в дії 2.0»,на якому відбулись презентації державних і міжнародних програм відбудови та розвитку постраждалих територій та демонстрація реалізованих проєктів відбудови громадами; тендерів на відбудову для будівельних компаній, механізми контролю за дотриманням всіх ДБН; фінансових програм для громад та підтримки бізнесу; актуальних вакансій відбудови. Відбувся обмін досвідом та практичними кейсами відбудови між органами місцевого самоврядування задля відновлення та всебічного розвитку громад України, постраждалих внаслідок російської агресії.

Вдячні організаторам виставки. Бажаємо ефективної роботи, процвітання, нескінченної енергії у досягненні поставленої мети, творчої наснаги у вирішенні нових завдань, здорової конкуренції і гарного самопочуття в цей непростий час.