УЧАСТЬ БІНПО В ОНЛАЙН-ПОДІЇ «ТЕАТР МЕДІАЦІЇ: ПІДГОТОВАНА ІМПРОВІЗАЦІЯ НА ТЕМУ КОНФЛІКТУ В КОМАНДІ» ВІД УКРАЇНСЬКОГО ЦЕНТРУ МЕДІАЦІЇ

УЧАСТЬ БІНПО В ОНЛАЙН-ПОДІЇ «ТЕАТР МЕДІАЦІЇ: ПІДГОТОВАНА ІМПРОВІЗАЦІЯ НА ТЕМУ КОНФЛІКТУ В КОМАНДІ» ВІД УКРАЇНСЬКОГО ЦЕНТРУ МЕДІАЦІЇ

20 вересня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти взяли участь в онлайн-події від Українського Центру Медіації. Захід започатковано з метою створення інституції, яка б стала рушійною силою для розвитку альтернативних способів вирішення спорів в Україні шляхом проведення навчання і надання послуг незалежних медіаторів.

Участь у заході взяли Світлана Швидка, доцентка кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну БІНПО, старші викладачки Дар’я Головко, Оксана Надточій, Ганна Кривобок та старша лаборантка кафедри Анастасія Костина.

Із плином часу та зростанням комплексності організаційних процесів з’являються нові виклики щодо вирішення конфліктів у командах. Тема конфлікту в команді є надзвичайно важливою і її детальне вивчення стає необхідністю для сучасних педагогів і науковців.

Захід розпочався з привітання Галини Єрьоменко – СЕО Українського Центру Медіації, кандидата юридичних наук, стажистки СEDR (UK) 2022, медіаторки з декількома міжнародними сертифікатами, Mediator of the Global Mediation Panel at the Office of the Ombudsman for UN Funds and Programmes.

Медіацію в діалозі, як переговорний процес з використанням навичок медіатора, провела Ганна Горіна – власниця бізнесу у сфері аутсорсингу бухгалтерських послуг, медіаторка, тренерка, психологиня в клієнт-центрованому підході. У центрі театралізованого сюжету представлялась ситуація, коли команда продавців приходить до керівництва компанії з ультиматумом, невиконання якого погрожувало звільненням цілого відділу. Після імпровізованої вистави пройшли обговорення, де спікери та учасники проаналізували методи вирішення конфліктів.

Наприкінці онлайн-події експерти з медіації поділилися практичними порадами та методиками вирішення конфліктів.

Дякуємо Українському Центру Медіації за цікавий та практичний, корисний і дієвий інструментарій у вирішенні конфліктів.

Із нетерпінням чекаємо на наступні події медіації.