УЧАСТЬ НАУКОВЦІВ ННІМП У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ  «СУЧАСНІ ОСВІТНІ СЕРЕДОВИЩА І ПРОБЛЕМИ ПРОФЕСІЙНОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ ПЕДАГОГІВ»

УЧАСТЬ НАУКОВЦІВ ННІМП У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ ОСВІТНІ СЕРЕДОВИЩА І ПРОБЛЕМИ ПРОФЕСІЙНОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ ПЕДАГОГІВ»

Науково-педагогічні працівники Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України взяли активну участь у пленарному засіданні та у роботі відповідних секцій Всеукраїнської науково - практичної конференції «Сучасні освітні середовища і проблеми професійної самореалізації педагогів», яку організувала і провела Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України.

Програмою конференції було передбачено доповіді, онлайн-трансляції, презентації, присвячені актуальній тематиці модернізації освіти, провадження сучасних освітніх середовищ та професійної самореалізації педагогів.

З доповіддю «Модернізація управління людськими ресурсами в системі професійної освіти та освіти дорослих» на пленарному засіданні виступив В’ячеслав Супрундиректор Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Університету, кандидат економічних наук, доцент.

У межах конференції спікери висвітлили актуальні питання: створення сучасного освітнього середовища як фактору розвитку особистості педагогічних працівників закладів освіти; провадженняінноваційних освітніх технологій та диджиталізації у навчальному процесі сучасного закладу освіти; професійної самореалізації та саморозвитку педагогічних працівників закладів освіти.

За результатами роботи конференції буде видано збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Сучасні освітні середовища і проблеми професійної самореалізації педагогів».

Дякуємо організаторам, спікерам та учасникам конференції за можливість поділитися досвідом та своїми творчими напрацюваннями. Цікаво, змістовно, інноваційно та в надзвичайно дружній атмосфері відбувалося спілкування!