УСПІШНО ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ЗДОБУВАЧІВ ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОПП «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ»

УСПІШНО ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ЗДОБУВАЧІВ ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОПП «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ»

З 21 по 22 грудня 2023 року в Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України продовжила свою роботу екзаменаційна комісія зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».

У цей період на кафедрі публічного управління і проектного менеджменту успішно відбулася державна атестація - кваліфікаційний іспит та захисти кваліфікаційних робіт другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», ОПП «Публічне управління та адміністрування» групи ПУА-22-Б1, яка навчалася за регіональним замовленням Національного агентства з питань державної служба України.

Незважаючи на воєнний стан в Україні, захисти відбулися на належному рівні з дотриманням академічної доброчесності, відповідних нормативних документів та безпекових вимог. На початку державної атестації здобувачів вищої освіти привітали: голова комісії – заступник голови Київської обласної ради, доктор філософії з галузі знань «Публічне управління та адміністрування» Тетяна Семенова, заступниця голови комісії, проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків ДЗВО «УМО», доктор педагогічних наук, професор Наталія Муранова та завідувач кафедри публічного управління і проектного менеджменту Володимир Мороз, кандидат наук з державного управління, доцент.

За результатами захисту кваліфікаційних робіт члени екзаменаційної комісії: гарант ОПП «Публічне управління та адміністрування» Ія Дегтярьова, доктор наук з державного управління, професор; Оксана Ковтун, кандидат наук з державного управління, доцент відмітили високий рівень підготовки кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти, володіння загальними та професійними компетентностями, уміння застосовувати набуті теоретичні знання в практиці публічного управління.

Вітаємо наших здобувачів із цією визначною подією та досягненням цілі – отримання звання магістра з публічного управління та адміністрування!

Бажаємо нашим здобувачам освіти подальшого успіху в професійній діяльності задля розбудови сфери публічного управління та адміністрування у відновленій та квітучій Україні!

Дякуємо нашим захисникам за можливість жити, працювати, виконувати професійні обов’язки! Разом наближаємо Перемогу! Все буде Україна!