ВІДБУЛАСЯ НАРАДА ПРОРЕКТОРІВ, ВІДПОВІДАЛЬНИХ ЗА МІЖНАРОДНУ ДІЯЛЬНІСТЬ

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА ПРОРЕКТОРІВ, ВІДПОВІДАЛЬНИХ ЗА МІЖНАРОДНУ ДІЯЛЬНІСТЬ

14 вересня 2023 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася робоча зустріч проректорів закладів вищої освіти, відповідальних за міжнародну діяльність.

Захід відбувся в змішаному форматі, на який було запрошено представників 110 закладів вищої освіти України. Ініціатор зустрічі ‑ проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародне співробітництво) Ксенія Смирнова.

Від ДЗВО «Університет менеджменту освіти» на нараді були присутні проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Наталія Муранова та директор Центру міжнародного співробітництва та освіти Світлана Грицай

На зустрічі було обговорено питання щодо створення Ради проректорів з міжнародної роботи та співробітництва в межах Громадської організації «Спілка ректорів закладів вищої освіти України» задля вирішення спільних проблем розвитку міжнародної діяльності в освітніх установах України: організація академічної мобільності; проєктна діяльність; участь у грантах та міжнародних проєктах; прийом на навчання іноземних громадян; підвищення кваліфікації (стажування) тощо.