ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ЦЕНТРАЛЬНОГО ІНСТИТУТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ

ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ЦЕНТРАЛЬНОГО ІНСТИТУТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ

20 лютого 2024 року відбулися збори трудового колективу Центрального інституту післядипломної освіти, присвячені звіту директора «Про роботу Інституту у 2023 році».

У зборах взяли участь 46 працівників ЦІПО; ректор ДЗВО «Університет менеджменту освіти», доктор філософії, професор Микола Кириченко, проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків, доктор педагогічних наук, професор Наталія Муранова, проректор з наукової роботи та цифровізації, кандидат історичних наук, доцент Інна Отамась.

У звітній доповіді директор ЦІПО Тамара Сорочан висвітлила основні пріоритети інституту у 2023 році: забезпечення безперервного професійного розвитку педагогічних, науково-педагогічних і керівних кадрів освіти, здатних працювати в умовах освітніх інновацій, здійснювати науково-методичний супровід модернізації освіти України. Акцентувала увагу на результатах освітньої діяльності, які досягнуті на основі консолідованої командної роботи всіх структурних підрозділів ЦІПО. Схарактеризувала групи споживачів освітніх послуг, загальна кількість яких склала близько 10 тисяч осіб. Вагоме місце в доповіді було відведено нормативному та навчально-методичному забезпеченню освітнього процесу, проміжним результатам наукового дослідження за темою «Трансформація професійного розвитку педагогічних і науково-педагогічних працівників в умовах відкритого університету післядипломної освіти», що послугували вдосконаленню якості підвищення кваліфікації слухачів у ЦІПО.

В обговоренні доповіді взяли участь Олена Бондарчук, завідувач кафедри психології управління, Любов Карташова, професор кафедри відкритих освітніх систем та інформаційно-комунікаційних технологій, Надія Любченко, професор кафедри менеджменту освіти і права, Олексій Самойленко, доцент кафедри філософії і освіти дорослих, Наталія Гордієнко, завідувач навчального відділу, які підтримали та дали високу оцінку роботи ЦІПО у 2023 році.

Позитивно оцінили звіт і діяльність Інституту та побажали плідної й успішної роботи всім працівникам у 2024 році Наталія Муранова, проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків та Інна Отамась, проректор з наукової роботи та цифровізації. Микола Кириченко, ректор університету, подякував адміністрації та колективу ЦІПО за плідну злагоджену роботу у 2023 році, дав настанови й поради для покращення діяльності в 2024 р. та наступних роках.

Збори трудового колективу схвалили звіт директора «Про роботу Інституту у 2023 році».

Також на зборах трудового колективу ЦІПО прийнято рішення про введення до складу вченої ради ЦІПО за посадою Олени Кравченко, завідувача кафедри менеджменту освіти та права та обрано до вченої ради ЦІПО за результатами таємного голосування представників від науково-педагогічних працівників Наталії Пінчук, доцента кафедри психології управління, кандидата психологічних наук, доцента; Олену Острянську, доцента кафедри менеджменту освіти та права, кандидата педагогічних наук, доцента.

Зборами ухвалено рішення за результатами таємного голосування рекомендувати до обрання виборного представника від науково-педагогічних працівників ЦІПО до складу Вченої ради ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Ларису Оліфіру, кандидата педагогічних наук, доцента, доцента кафедри менеджменту освіти і права, заступника директора ЦІПО.

Учасники зборів привітали новообраних членів вчених рад, висловили слова вдячності керівництву ЦІПО та Університету за підтримку у тяжкі часи воєнного стану, побажали подальших успіхів в освітній діяльності задля Перемоги та миру в Україні!