ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ «ТРЕНДИ, РИЗИКИ ТА ДЕТЕРМІНАНТИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ОРГАНІЗАЦІЇ В УМОВАХ ЦИФРОВІЗАЦІЇ»

ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ «ТРЕНДИ, РИЗИКИ ТА ДЕТЕРМІНАНТИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ОРГАНІЗАЦІЇ В УМОВАХ ЦИФРОВІЗАЦІЇ»

22 листопада 2023 року в межах роботи Тридцять дев’ятої спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – День студента 2023» відбувся круглий стіл на тему «Тренди, ризики та детермінанти соціально-економічного розвитку організації в умовах воєнного стану», організований кафедрою економіки, підприємництва та менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та присвячений 70-річчю Університету та 20-річчю кафедри.

Серед учасників були науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти, запрошені гості та потенційні вступники. Участь у роботі круглого столу взяли: В’ячеслав Супрун – директор Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, кандидат економічних наук, доцент; Тетяна Бурлаєнко, завідувач кафедри економіки, підприємництва та менеджменту, кандидат педагогічних наук, доцент; Геннадій Дмитренко, доктор економічних наук, професор; а також викладачі кафедри економіки, підприємництва та менеджменту Валентина Іванова, доктор економічних наук, професор; Зінаїда Смутчак, доктор економічних наук, професор; Марина Морозова, кандидат педагогічних наук, доцент; Олександр Мурашко, кандидат економічних наук, доцент; Оксана Ануфрієва, кандидат педагогічних наук, доцент; Ольга Постоєва, кандидат педагогічних наук, доцент; Тетяна Ріктор, кандидат філософських наук, доцент; Ольга Брусєнцева, кандидат економічних наук; ; Лариса Піддубна, кандидат економічних наук, доцент; Тетяна Мельник, старший викладач.

Під час круглого столу Тетяна Бурлаєнко наголосила на тому, що в умовах воєнного стану кафедра тримає освітній фронт.

Під час проведення круглого столу Геннадій Дмитренко привітав кафедру економіки, підприємництва та менеджменту з 20-річчям та презентував наукові праці: «Стратегія розвитку людства. Новий гуманізм в освіті» та «Новий людино центричний курс України». В’ячеслав Супрун виступив з доповіддю «Інноваційні освітні технології у професійній підготовці майбутніх менеджерів». Валентина Іванова представила результати дослідження «Ризики у формуванні людського потенціалу майбутніх фахівців для забезпечення розвитку економіки в умовах цифрової трансформації». Ольга Брусєнцева зазначила головні аспекти формування кроскультурної компетентності майбутніх менеджерів.

У ході круглого столу також відбулась презентація кафедри економіки, підприємництва та менеджменту як простору підготовки фахівців з успішного управління супротиву змінам, організаціями та підприємствами в цілому.

Завершення круглого столу позначилося дискусією серед учасників заходу, яка сприяла актуалізації найважливіших ідей виступів доповідачів, обговоренням актуальних питань щодо трендів, ризиків та детермінант соціально-економічного розвитку організації в умовах цифровізації.

Наближаємо нашу Перемогу та бажаємо подальших наукових успіхів та примноження сучасних знань щодо актуальних тем та викликів!

Переглянути запис круглого столу можна на ютуб-каналі ДЗВО «Університет менеджменту освіти» за покликанням:

https://youtu.be/W-mAI86r4iU?si=CgLZg-ZPKGTrntqk