ВІТАЄМО ДИПЛОМОВАНИХ МАГІСТРІВ-2023 ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «СПЕЦІАЛЬНА ОСВІТА»

ВІТАЄМО ДИПЛОМОВАНИХ МАГІСТРІВ-2023 ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «СПЕЦІАЛЬНА ОСВІТА»

26 грудня 2023 року в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся урочистий захід з вручення дипломів магістрам зі спеціальності 016 «Спеціальна освіта (за нозологіями)».

У надзвичайно важких умовах карантинних обмежень та воєнного стану наші здобувачі вищої освіти у 2021/2023 роках пройшли складний шлях щодо опанування освітньо-наукової програми, оволодівши новими компетентностями, розвинувши власні навички та виявивши великий потенціал в обраній сфері. У результаті цілеспрямованого навчання магістри стали експертами у галузі спеціальної освіти та наразі готові впроваджувати набуті знання у практичну діяльність.

Закінчення магістратури є важливою подією, яка відкриває перед випускниками нові можливості та горизонти. Випускники ДЗВО «Університет менеджменту освіти» завжди відзначаються високим рівнем підготовки та професійних компетентностей. Упевнені, що нова когорта магістрів зробить усе можливе задля розвитку спеціальної освіти, підтримки осіб з особливими потребами та формування інклюзивного суспільства в цілому .

Урочистий захід, який проходив у змішаному форматі, відкрив ректор ДЗВО «Університет менеджменту освіти», доктор філософії, професор кафедри філософії і освіти дорослих Микола Кириченко, який вручив дипломи випускникам. На урочистостях також були присутні: проректор з наукової роботи і цифровізації, кандидат історичних наук, доцент Інна Отамась; директор Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, кандидат економічних наук, доцент В’ячеслав Супрун; завідувач кафедри педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти, кандидат педагогічних наук Тетяна Волотовська; завідувач науково-методичним відділом ННІМП Тетяна Мельник; кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Махиня; доктор педагогічних наук, професор Ірина Сіданіч; доктор педагогічних наук, професор Наталія Приходькіна; кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Рожнова; кандидат педагогічних наук Дмитро Грищук; кандидат педагогічних наук, доцент Володимир Товстоган; кандидат медичних наук, доцент Василь Федорець; кандидат педагогічних наук, доцент Світлана Штангей; доктор педагогічних наук, професор Ганна Тимошко; кандидат педагогічних наук Алла Висоцька.

Святково, колядою та патріотичними піснями привітали магістрів учасники аматорського колективу пісні і танцю «Серпанок» КЗ «Центр культурних послуг» Петрівської сільської ради Вишгородського району Київської області під керівництвом Тетяни Яременко.

На урочистостях пролунало багато слів подяки, напутніх слів магістрам від викладачів, які відзначали унікальну атмосферу співпраці, наполегливість, цілеспрямованість та велику працю на шляху до успіху здобувачами 2021/2023 років.

Переконані, що знання, любов до професії та бажання робити світ кращим стануть невичерпним ресурсом для досягнення власних амбіцій і реалізації мрій наших випускників.