ВІТАЄМО ПІКОЖ ТАМАРУ МИХАЙЛІВНУ З ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

ВІТАЄМО ПІКОЖ ТАМАРУ МИХАЙЛІВНУ З ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

Свій ювілейний день народження святкує наша колега, старший викладач, методист вищої категорії Пікож Тамара Михайлівна!

Науково-педагогічний колектив ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та кафедри менеджменту освіти та права Центрального інституту післядипломної освіти сердечно вітає Вас, шановна Тамаро Михайлівно, з ювілейним Днем народження!

Дорога наша Тамаро Михайлівно! Ваша наполеглива праця, чудові організаторські здібності, вміння знаходити компроміси, порядність і добродушність заслужили повагу серед колег та друзів. Ваш життєвий шлях та багаторічна робота на різних посадах в галузі освіти засвідчують Вашу невичерпну працездатність, високий професіоналізм, компетентність і наполегливість.

Ви як методист є професіоналом, Педагогом з великої літери і Людина, яка має велике серце, щоденно вирішуючи актуальні питання науково-методичного, інформаційного супроводу управлінської діяльності, організації освітнього процесу.

Притаманні Вам доброта, небайдужість до своєї справи, людяність, уміння підтримати та готовність завжди прийти на допомогу – це саме ті достойні риси, які є запорукою Вашого успішного та щасливого буття, а високий професіоналізм, цілеспрямованість, відповідальність та позитивне ставлення до життя стали запорукою поваги та симпатії до Вас усіх працівників та слухачів Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

Зичимо Вам миру, міцного здоров’я, успіху, добробуту, добра, радості, любові, щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень.

Нехай тепло й затишок завжди панують у Вашому домі, а сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, і хай завжди Вас зігріває тепло наших дружніх сердець!

Тримаємо стрій і разом крокуємо до перемоги!