ВІТАННЯ РЕКТОРА МИКОЛИ КИРИЧЕНКА З ДНЕМ СТУДЕНТА

ВІТАННЯ РЕКТОРА МИКОЛИ КИРИЧЕНКА З ДНЕМ СТУДЕНТА

Дорогі здобувачі вищої освіти! Щиро вітаємо Вас з Днем студента!

Нехай студентські роки будуть для Вас не лише часом навчання, але й часом відкриття нових можливостей та звершень, здобуття незабутніх вражень та перемог, побудови нових планів та особистої траєкторії розвитку!

На Вашу долю випав не легкий час студентських років, коли російський агресор хоче знищити українську націю та Україну. Ваш вибір навчатися та допомагати Україні ‑ це величезний внесок у нашу державу. Саме Ви станете тою частиною історії, яка пишеться зараз. Творіть тільки позитивні зміни в майбутньому та рухайтеся на цьому шляху з такою ж мотивованою, розумною та інноваційною молоддю, як ви!

Бажаємо Вам з гордістю нести звання українського студента, навчатися заради відбудови нашої держави та післявоєнного її відродження, розбудови демократичних цінностей суспільства.

Нехай шлях до знань буде завжди легким та впевненим, нехай віра, надія та любов до Батьківщини завжди будуть з вами.

У День Студента всім здобувачам вищої освіти бажаємо легко пройти шлях до знань, мати натхнення, знайти вірних друзів, отримати знання та професійні компетентності. Нехай студентські роки будуть саме тим золотим часом, про який не раз Ви будете згадувати з любов’ю в серці, з посмішкою й неймовірною теплотою!

Миру та перемоги Україні!

Слава Збройним Силам України!

Перемога буде за нами!

З повагою Ректор Микола КИРИЧЕНКО.