ВІТАННЯ РЕКТОРА МИКОЛИ КИРИЧЕНКА З ОБРАННЯМ ГОЛОВИ ТА НОВОГО СКЛАДУ СТУДЕНТСЬКОЇ КОЛЕГІЇ УНІВЕРСИТЕТУ

ВІТАННЯ РЕКТОРА МИКОЛИ КИРИЧЕНКА З ОБРАННЯМ ГОЛОВИ ТА НОВОГО СКЛАДУ СТУДЕНТСЬКОЇ КОЛЕГІЇ УНІВЕРСИТЕТУ

24 січня 2024 року відбулися вибори Голови та нового складу Студентської колегії ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України. 

Представивши свою передвиборну програму щодо діяльності Студентської колегії ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, здобувачка першого курсу спеціальності «Психологія» Єлізавєта Веременко, набравши 64,2% голосів на виборах, довела, що є найкращим претендентом на таку посаду, адже їй притаманні лідерські якості, необхідні для того, щоб очолити студентство закладу вищої освіти.

Дуже важливо, коли студентське життя не закінчується за межами освітнього процесу, адже сучасна молодь має використати кожен день як неймовірну можливість власного особистісного й гармонійного розвитку, самовдосконалення; на зростання соціальної активності в суспільстві, ініціативності та відповідальності за доручені справи, для набуття якостей та навичок лідерства.

Щиро вітаємо Єлізавєту Веременко з обранням на посаду Голови Студентської колегії ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України! Бажаємо творчої наснаги, плідної роботи, натхнення, нових креативних ідей та звершень на цій посаді задля розбудови студентського самоврядування Університету менеджменту освіти!

Усьому ж студентському самоврядуванню бажаємо успішної роботи щодо вирішення основних завдань навчання, виховання й побуту, захисту прав та інтересів здобувачів вищої освіти, активної участі у всіх сферах суспільного життя, позитивно впливати на перебіг всіх процесів, що відбуваються в Університеті. Нехай організаторські навички, лідерські якості, відповідальність за результат своєї праці відкриють широкий спектр можливостей для Студентської колегії.  

Адже до складу Студентської колегії обрано талановитих, креативних та амбіційних здобувачів вищої освіти Університету, які мають наміри старанно та наполегливо ділитися власними ідеями та натхненням із кожним студентом.

Маємо надію, що діяльність новообраної Студентської колегії на чолі з Єлізавєтою Веременко буде ефективною, продуктивною та спрямована на виконання основних завдань органів студентського самоврядування завдяки належного виконання обов’язків кожним її членом.

 

З найкращими побажаннями колектив ДЗВО «Університет менеджменту освіти», ректор Микола КИРИЧЕНКО.