НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ БІНПО БЕРУТЬ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ ПІДВИЩЕННІ КВАЛІФІКАЦІЇ  (РЕСПУБЛІКА ПОЛЬЩА)

НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ БІНПО БЕРУТЬ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ ПІДВИЩЕННІ КВАЛІФІКАЦІЇ (РЕСПУБЛІКА ПОЛЬЩА)

16 травня 2022 року стартувало міжнародне підвищення кваліфікації наукових, науково-педагогічних працівників та працівників освітніх закладів з теми: «Використання можливостей хмарних сервісів в онлайн-навчанні для гуманітарних спеціальностей з використанням платформ Zoom та Moodle» (м. Люблін, Республіка Польща).

Організаторами міжнародного стажування виступили Науково-дослідний інститут Люблінського науково-технологічного парку та IESF «Міжнародна фундація науковців та освітян».

У міжнародному підвищенні кваліфікації беруть участь 15 науково-педагогічних працівників Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України.

Мета: «Використання можливостей хмарних сервісів в онлайн навчанні для гуманітарних спеціальностей з використанням платформ Zoom та Moodle» – звернути увагу освітян на питання розвитку критичного, креативного та логічного мислення здобувачів освіти інструментами, доступними кожному педагогу в навчальному процесі.

Тривалість/обсяг: 45 годин (1,5 кредиту ЄКТС). Під час навчання педагоги набудуть таких компетентностей: професійні та загальні навички дистанційного інтерактивного навчання за допомогою вебінарів та відеоконференцій на прикладі платформи Zoom та Moodle. Види діяльності: лекційних – 12 год., практичних – 20 год., самостійна робота – 13 годин

Програма міжнародного підвищення кваліфікації включає в себе опрацювання таких актуальних і важливих тем, як: «Основні типи комунікативної взаємодії в мережі «Інтернет». Вебконференція (інтернет-конференція)»; «Організація дистанційного навчання в системі Moodle Перші кроки»; «Створення електронного навчального курсу на платформі Moodle»; «Наповнення електронного навчального курсу інформацією про навчальнудисципліну на платформі Moodle»; «Вебінар як форма дистанційного інтерактивного навчання»; «Створення дистанційного курсу та робота з таблицями на платформі Moodle»; «Наповнення електронного навчального курсу інформацією про навчальну дисципліну на платформі Moodle»; «Використання виду діяльності УРОК при створенні Лекцій на платформі Moodle»; «Сервіс вебінарів та відеоконференцій за допомогою платформи Zoom»; «Особливості створення тестів на платформі Moodle»; «Використання виду діяльності УРОК при створенні Лекцій на платформі Moodle»; «Типи тестових питань та основи формування банку питань на платформі Moodle»; «Вид діяльності Тест при створенні елементів поточного та підсумкового контролю на платформі Moodle»; «Загальні правила відеоспілкування за допомогою хмарних сервісів на прикладі платформи Zoom»; «Створення завдань їх оцінювання та управління на платформі
Moodle»; «Використання ресурсу Урок при створенні Лабораторних та Практичних занять на платформі Moodle».

Навчання триватиме з 16 по 23 травня 2022 року.

Бажаємо усім учасникам плідної роботи, ефективної комунікації та професійного зростання.

Тримаємо наш переможний освітянський стрій!