ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО АКЦІЇ ПЕРЕМОЖНІ ОБРІЇ ОСВІТИ

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО АКЦІЇ ПЕРЕМОЖНІ ОБРІЇ ОСВІТИ

Центральний інститут післядипломної освіти, Український відкритий університет післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України проводять акцію

ПЕРЕМОЖНІ ОБРІЇ ОСВІТИ

Робота закладів освіти в умовах воєнного стану і в повоєнний період потребують трансформації усієї системи роботи, управління, безпекових заходів, організації освітнього процесу, професійного розвитку педагогів.

Мета акції – забезпечити трансформацію професійного розвитку педагогів у процесі підвищення кваліфікації в системі формальної і неформальної післядипломної освіти в умовах воєнного стану.

Пропонуємо педагогам понад 20 актуальних тем вебінарів, які проводять 32 досвідчених, відомих в Україні спікери.

Ми запрошуємо освітян, нескорених війною, долучитися до трансформації професійного розвитку в ім’я перемоги і розвитку держави. Кожна родина, кожен заклад освіти намагаються забезпечити належний рівень освіти для дітей і молоді. Ключ до успіху – професіоналізм педагога.

У час важкого випробування для нашої держави і кожного із нас ми заради майбутнього проводимо підвищення кваліфікації у системі неформальної післядипломної освіти за дистанційною формою навчання. Участь безкоштовна. Сертифікат відповідно до Ліцензії ДЗВО «Університет менеджменту освіти» (наказ МОН України від 15.11.2016 р. №1492 «Про переоформлення ліцензій»)

Обирайте та реєструйтеся на сайті

https://uvu.org.ua/.
https://uvu.org.ua/elektronni-resursy/spetsialni-kursy/
https://uvu.org.ua/ikcodn/

Консультації за телефоном

+38 095 536 06 81 (Viber, Telegram)