ОНЛАЙН-ПРАКТИКУМ «НЕЙРОГРАФІКА» У МЕЖАХ БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ ДЛЯ ДОПОМОГИ ЗАХИСНИЦЯМ І ЗАХИСНИКАМ

ОНЛАЙН-ПРАКТИКУМ «НЕЙРОГРАФІКА» У МЕЖАХ БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ ДЛЯ ДОПОМОГИ ЗАХИСНИЦЯМ І ЗАХИСНИКАМ

 

Шановні колеги!

07 квітня 2022 року
стартує онлайн-практикум «Нейрографіка».

 

Мета ‑ застосування арт-практики «нейрографіка» у вирішенні життєво-професійних і психологічних проблем у діяльності педагога та урізноманітнення педагогічного інструментарію інноваційними арт-методами для розвитку креативної, комунікативної, соціальної компетентності учнів.

У результаті проходження онлайн-практикуму ви зможете: моделювати власне майбутнє і формувати нову усвідомлену реальність; діагностувати будь-яку проблему і трансформувати її в ефективний спосіб досягнення успіху, здоров’я, щастя, благополуччя, бажаних взаємин в сім’ї та на роботі, кар’єрному зростанні; вирішувати багато життєво-професійних і психологічних проблем; формувати позитивну мотивацію до саморозвитку; розвинути дрібну моторику, нейропластичність, когнітивну гнучкість, креативність, художньо-естетичний смак.

Онлайн-практикум буде корисним для: психологів, коучів, арт-терапевтів; педагогів дошкільної, позашкільної, середньої освіти; учителів, психологів спеціальних та інклюзивних закладів освіти, закладів мистецької освіти; організаторів післядипломної освіти і освіти дорослих; усіх тих, хто зацікавлений в особистісному розвиткові, нестандартному вирішенні реальних завдань в умовах неформальної та інформальної освіти.

Проєкт створено за підтримки кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, ГО «Центр освітніх ініціатив «Толока».

Авторка курсу - Марина Володимирівна Ілляхова, кандидат філософських наук, андрагог, доцент, доцент кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

Вартість курсу – від 390 грн.

Усі кошти, зібрані від курсу, будуть спрямовані на закупівлю стратегічно необхідних речей для військових!

7 квітня о 17.00 Перша лекція Марини Ілляхової «Нейрографіка» буде відкрита.
Онлайн перегляд: https://youtube.com/channel/UCBoodllPz4BgdMKkArQEZ8g

Запис лекції:
https://youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA

Шановні колеги, єднаймося!

Навчаємося разом і допомагаємо ЗСУ!

Все буде Україна!