ПРЕЗЕНТАЦІЯ ZOOM-КАВ’ЯРНІ «ЯК НЕ ЗАСТРЯГТИ УПРАВЛІНЦЮ В МИНУЛОМУ В ЕПОХУ ЗМІН: ПРОЄКТИ ТА EQ (ЕМОЦІЙНИЙ ІНТЕЛЕКТ)»

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ZOOM-КАВ’ЯРНІ «ЯК НЕ ЗАСТРЯГТИ УПРАВЛІНЦЮ В МИНУЛОМУ В ЕПОХУ ЗМІН: ПРОЄКТИ ТА EQ (ЕМОЦІЙНИЙ ІНТЕЛЕКТ)»

17 червня 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління і проектного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України презентували Zoom-кав’ярню «Як не застрягти управлінцю в минулому в епоху змін: проєкти та EQ (емоційний інтелект)».

Спікерами були:

  • Оксана Євсюкова – доктор наук з державного управління, доцент, професор кафедри, з 2003 року працювала на адміністративних посадах, має успішний досвід реалізації управлінського потенціалу, консультує підприємців і менеджерів;
  • Володимир Мороз – кандидат наук з державного управління, доцент, працював консультантом ПРООН із питань реалізації біоенергетичних проєктів, зокрема, здійснював економічну та фінансову оцінку біоенергетичних проєктів; радник з питань розвитку цифрових механізмів громадського контролю заступника Голови державної екологічної інспекції України; консультує підприємців та менеджерів.

Сучасний менеджер – це людина, яка рухається до цілі, веде за собою всю команду та повинен мати не тільки високий рівень розумового інтелекту, але й емоційного. Про це розповіла спікер Оксана Євсюкова. Учасників заходу ознайомили із такими інтелектами сучасного управлінця-лідера часів трансформації, які не дозволять йому застрягти в минулому в епоху трансформаційних змін, як розумовий, емоційний, духовний, життєвої енергії, любовний, тілесний, практичний, адаптивний.

Як боротися з «емоційним похміллям»? Як управляти своїми емоціями у постстресовому стані? Які риси емоційного лідерства – на всі ці питання отримано відповіді під час жвавої дискусії із аудиторією.

У сучасному світі важливою рисою менеджера є вміння управляти проєктами. Володимир Мороз зазначив, що ефективне управління проєктною діяльністю дозволить в поствоєнному періоді відновити економіку країни, трансформувати ринок праці, реалізувати державні стратегії відбудови в різних сферах українського суспільства.

У процесі обговорення члени кафедри і спікери акцентували увагу на таких тезах як: «Оптимізму можна вчитися. Емоції – це ресурс (безкоштовний і по суті невичерпаний). Сміливість дивитися на себе і сміливість стрибати у вікна можливостей». Все це дозволить майбутньому управлінцю бути сучасним і креативним!

Ми разом, ми переможемо, оскільки за нами є могутній потенціал – наше майбутнє, наша молодь!

Крокуємо до Перемоги разом!

Чекаємо на вступників-2022 в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України!