СЬОГОДНІ СВЯТКУЄ ЮВІЛЕЙНИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВАСИЛЬ КРЕМЕНЬ, ДОКТОР ФІЛОСОФСЬКИХ НАУК, ПРОФЕСОР, АКАДЕМІК, ПРЕЗИДЕНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ.

СЬОГОДНІ СВЯТКУЄ ЮВІЛЕЙНИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВАСИЛЬ КРЕМЕНЬ, ДОКТОР ФІЛОСОФСЬКИХ НАУК, ПРОФЕСОР, АКАДЕМІК, ПРЕЗИДЕНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ.

 

 

 

Вельмишановний Василю Григоровичу!

Прийміть найтепліші вітання з нагоди Вашого ювілейного Дня народження від імені ректорату, колективу та здобувачів вищої освіти Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України!

Наш високоповажний Василю Григоровичу, Ви володієте чудовим даром мислити масштабно, вести за собою людей та відкривати нові перспективи та реалізовувати грандіозні плани. Ваш особистий та професійний розвиток, безмежна відданість справі, наполегливість у досягненні поставленої мети є прикладом для наслідування багатьох поколінь нашого народу.

Ми дуже цінуємо Вашу людяність і пишаємося тим, що маємо можливість працювати саме з Вами і разом досягати професійних висот в освіті та науці.

Вітаємо Вас з прекрасною ювілейною датою! Бажаємо мирного неба, гармонії, благополуччя, міцного здоров’я, любові і турботи з боку рідних і близьких. Нехай кожен день Вашого життя буде яскравим і насиченим!

Нехай щастя знаходиться Вами в будь-яких дрібницях!

Нехай життя дарує масу можливостей, чудових ідей, добрих почуттів, яскравих емоцій, цікавих захоплень і неймовірних перемог, рясніє вдалими моментами та щасливими миттєвостями!

Нехай доля завжди буде до вас прихильна і щедра на приємні подарунки та з легкістю збуваються всі намічені плани!

Бажаємо, щоб Ваш запас творчої енергії, оптимізму й терпіння був таким невичерпним, як і людська вдячність за все добро, яке Ви робите.

Нехай кожен день додає Вам життєвих сил для втілення в життя найсміливіших задумів, а міцне здоров’я та гарний настрій сприяють подальшій успішній праці задля розквіту освіти і науки на благо України та перемоги українського народу у боротьбі з російськими загарбниками!

Хай обминають Вас тривоги,
Хай Бог дасть щастя на путі,
Хай світла, радісна дорога
Щасливо стелиться в житті!

Многії і благії літа Вам!

 

З повагою і шаною
колектив ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України,
Ректор Микола Кириченко